PNL cere mobilizare împotriva cenzurii PSD de la TVR și a atacurilor repetate la democrație

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Partidul Național Liberal atrage atenția că PSD influențează TVR – televiziunea publică – pentru a-l cenzura pe premierul Dacian Cioloș și pe oricine nu are aceeași opinie cu ei.
Ultima ispravă de acest fel s-a întâmplat sâmbătă, când TVR a blocat un interviu cu prim-ministrul, la emisiunea Viața Satului. PSD își dorește, ca pe vremea lui Ceaușescu, să dicteze și să dirijeze ce se spune pe post, astfel încât doar mesajele care le convin în campania electorală să ajungă la public.
Remintim că PSD a acționat brutal împotriva independenței TVR și prin tăierea taxei radio-tv care permite televiziunii naționale să nu depindă de factori politici, cum ar fi pixul domnului Dragnea (dacă ar ajunge la putere). Știm bine că PSD are în ADN un asemenea comportament, iar acum, sub conducerea domnului Dragnea, revine la comportamente de sorginte totalitară.
Cerem românilor vigilență și atitudine în fața unui partid, PSD, care dorește prin venirea la putere să pună presa la colț și să submineze orice exprimare liberă a opiniilor. Este tradiția antidemocratică a PSD, moștenită de la PCR și FSN, într-o variantă periată sub conducerea lui Liviu Dragnea.
Nu este doar un accident:
- domnul Dragnea a fost creatorul ordonanței 55 prin care PSD a “furat”, chiar în pragul alegerilor prezidențiale (2014), sute de primari de la partidele de opoziție;
- PSD este autorul limitării dreptului la vot al românilor, tot la alegerile prezidențiale, prin refuzul de a organiza secții de votare în străinătate – dosar care a ajuns la DNA în faza de urmărire penală;
- de asemenea, amintim că domnul Dragnea nu este deloc străin de fraudele electorale, fiind condamnat definitiv, pentru infracțiuni electorale la referendumul din 2012, și poartă o emblemă deloc plăcută pentru ce a făcut în Teleorman de-a lungul anilor.
Nu este deloc lipsit de importanță și că acest domn, Dragnea, își dorește pentru sine puterea totală, ca prim-ministru, atacând pe toată lumea în stânga și în dreapta, de la președintele Iohannis la premierul Cioloș și adversari din toate partidele.
Trebuie să oprim ascensiunea spre putere a acestui lider autoritar în devenire. Pe 11 decembrie, la vot!

Comandat de PNL, CMF 11160004
Produs de Smart Things

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii