Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Candidații UDMR Satu Mare la alegerile parlamentare au votat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magyar Lorand, candidatul UDMR pentru Camera Deputaților, a votat cu ”candidații care pot să ne reprezinte cel mai bine în Parlamentul României”.
  • ”Am votat cu grupul de candidați care cred că știu cel mai bine problemele sătmărenilor, problemele tuturor locuitorilor din acest județ. Am votat cu candidații care pot să ne reprezinte cel mai bine în Parlamentul României. Sper ca până la sfârșitul zilei să avem o prezență de 50% în județul Satu Mare”, a spus Magyar Lorand.


Turos Lorand, candidatul UDMR pentru Senatul României, și-a exercitat dreptul la secția de vot nr. 47 din Satu Mare, în compania familiei sale.
„Sunt convins că acei candidați cărora le-am acordat încredere în această zi vor reuși să îmbunătățească situația sătmărenilor. Vor munci pentru drumuri circulabile, pentru un sistem educațional bazat pe experiență, pentru un sistem sanitar pacient-orientat, iar pe lângă acestea nu vor uita să lupte și pentru drepturile comunității maghiare”, a declarat Turos Lorand.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gábor, însoțit de familia sa, și-a exercitat dreptul la secția de vot nr. 52 aflată pe Bvd. Unirii, după care a declarat: „Am votat o echipă devotată și perseverentă. Am votat candidați care sunt dispuși să ducă la bun sfârșit scopurile propuse și care sunt cei mai potriviți să reprezinte în parlamentul din București interesele, valorile și aspirațiile comunității maghiare, acei candidați pentru care interesele comunității prezintă o importanță mai mare decât interesele proprii. Am votat pentru un Ardeal puternic și victoria unei reprezentări maghiare puternice.”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, s-a prezentat la vot în compania familiei sale la secția de vot nr. 54 din mun. Satu Mare. Întrebat fiind de jurnaliști, acesta a răspuns: „Am votat organizația care a luptat dintotdeauna pentru succesul primăriilor și localităților aflate sub conducerea sa, organizația pentru care este importantă soarta Ardealului și a comunităților maghiare. Am votat candidații care nu vor uita de unde au pornit și care vor lupta pentru viitorul regiunii din Partium, în parlamentul din București .”

Butka Gergő, candidatul UDMR pentru Senatul României, s-a prezentat la urne la secția de vot nr. 48 din mun. Satu Mare. După ce și-a exercitat dreptul la vot, Butka a spus: Cu votul de astăzi mi-am cumpărat un "abonament" de 4 ani cu care le voi putea critica, le voi putea trage la răspundere pe aleși. Vă invit să faceți rost de acest abonament.”

Mihai Găman, primarul actual din Dorolț și candidat pentru Camera Deputaților a votat la secția nr. 199 aflată în satul Dara. Acesta spus: „Am votat candidații care au muncit mult și până în prezent pentru dezvoltarea județului Satu Mare, care au recompensat, prin muncă, încrederea comunității. Am votat pentru un Satu Mare puternic și o reprezentare maghiară puternică.”

Candidatul UDMR pentru Camera Deputaților Erdei D. István a sosit în compania familiei sale, la secția de vot nr. 48 de pe strada Gh. Barițiu. În calitatea sa de deputat și candidat în același timp, acesta a declarat: „Am votat un trai mai bun și asigurarea unor condiții de viață mai stabile comunităților noastre locale.  Am votat echipa și candidații ai căror scop principal este crearea unui viitor stabil membrilor comunității maghiare pe pământul unde s-au născut și unde au crescut de-a lungul generațiilor. Am votat organizația care  dorește să elimine puterea absolută a capitalei, birocrația inutilă și rata mare a impozitului.”

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii