Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ludovic Orban e susținut la șefia PNL de majoritatea președinților organizațiilor din nord-vestul țării

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, deputatul Lucian Bode, președinte al organizației județene Sălaj a PNL,
deputatul PNL Romeo Nicoară și președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu și-au declarat susținerea moțiunii candidatului Ludovic Orban la șefia PNL.
A fost prezent la Satu Mare și Viorel Cataramă, contracandidatul lui Orban la șefia PNL, pentru a-și prezenta propria moțiune.
Aceștia au participat azi, la Satu Mare, la ședința Comitetului Director Județean, alături de președinții organizațiilor locale din Satu Mare, membrii Biroului Județean și delegații la viitorul congres.
Atât susținătorii moțiunii lui Ludovic Orban, cât și contracandidatul acestuia, Viorel Cataramă, își doresc ca după alegerile din 17 iunie, PNL să fie întărit și unit.
  • ”Cei care suntem la Satu Mare suntem aici pentru a prezenta moțiunile care sunt depuse pentru conducerea PNL, moțiuni care vor fi votate la Congresul din 17 iunie urmat apoi de un consiliu național în care se va alege integral conducerea partidului. Echipa domnului Orban ne-a împărțit țara în două. Într-o perioadă relativ scurtă trebuie ajuns prin toate județele, atât cât este posibil și noi, cei care îl susținem astăzi, în județele învecinate, pe Ludovic Organ președinte, suntem azi prezenți în fața colegilor de la Satu Mare să susținem această moțiune. De ce am ales să-l susținem pe Ludovic Orban? Sunt două elemente principale, în afară de programul pe care dânsul și echipa l-au prezentat, care stă la baza moțiunii noastre, program care poate fi îmbunătățit în această perioadă. Primul motiv este cel legat de Ludovic Orban ca persoană: un om experimentat, un om care cunoaște PNL, îi cunoaște pe primarii noștri, are o experiență care îl califică să fie unul din liderii care va duce PNL în anii următori înainte în așa fel încât să putem oferi soluții pentru țara noastră în sensul modernizării ei cu o viteză mult mai mare. Al doilea motiv este cel legat de echipa care îl susține pe dânsul: cea mai mare parte dintre noi, cei care suntem susținătorii moțiunii lui Ludovic Orban, suntem oamenii care aducem voturi, oamenii de la baza partidului, cei care ne întâlnim cu oamenii din comunitățile noastre, care le cunoaștem nevoile și această grupare a noastră a făcut ca, în urma unor discuții dintre noi, să luăm decizia de a ne implica în echipa dânsului. Și faptul că aproape toate organizațiile din această parte de țară îl susțin fără echivoc, atât din pozițiile de președinte, dar și în urma unor voturi exprimate de către colegiile directoare, pe Ludovic Orban, ne face încrezători că în iunie moțiunea dânsului va câștiga”, a spus primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.
În luarea de cuvânt, Viorel Cataramă și-a prezentat pe scurt moțiunea: ”Azi am expus principiile moțiunii mele, le cunoașteți, le mulțumesc colegilor că m-au primit și mi-au dat posibilitatea să avem acest lucru. Îmi exprim speranța că după 17 iunie partidul va ieși întărit, indiferent care va fi rezultatul, vom reuși cu toții să ducem partidul spre câștig. Am o singură obiecție, sau o singură părere tranșantă: nu cred că PNL poate să crească pe scena politică dacă nu-și clarifică ideologia, dacă nu adoptă o politică de centru dreapta (...)”.

”Moțiunea noastră e un apel la unitate (...) După 17 iunie, PNL va ieși întărit, unit”, a spus, la rândul său, deputatul Lucian Bode, președinte al organizației județene Sălaj.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii