Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Consilierii locali PSD se opun majorărilor anunțate de Primăria Satu Mare Foto: Satu Mare News

Consilierii locali PSD se opun majorărilor anunțate de Primăria Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Consilierii locali PSD se opun majorărilor anunțate de primarul Kereskenyi Gabor si care sunt incluse pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare ce va avea loc mâine.
Liderul grupului consilierilor PSD, Radu Roca, a anunțat azi, într-o conferință de presă, că este inadmisibilă o majorare a tarifelor comercianților din piețe, de la 150/an la 195 lei, în condițiile în care în ultimul an și jumătate nu au fost realizate lucrări de modernizare.
Acesta a salutat anunțul făcut azi de primar de a scoate de pe ordinea de zi a proiectului de majorare a impozitelor și taxelor pe anul 2018 cu 20%. Proiectul privește majorarea cu 20% a taxelor și impozitelor datorate de persoanele fizice pe mijloacele auto și clădiri.
”Înțelegem că este nevoie de sume mai mari la bugetul local pentru investiții, însă considerăm că domnul primar Gabor Kereskenyi ar trebui să încerce să atragă fonduri suplimentare la buget din alte surse decât din buzunarul sătmărenilor onești. În primul rând ne-am fi așteptat să vedem un plan pentru o mai bună colectare a taxelor și impozitelor și pentru atragerea de fonduri pentru noi proiecte. Noi considerăm că majorarea impozitelor datorate de populație trebuie să fie ultima măsură, in extremis, și nu prima”, a declarat președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare, Radu Roca, care salută decizia de a retrage proiectul de pe ordinea de zi a ședinței de joi și îi solicită primarului să renunțe de tot la majorarea taxelor și impozitelor locale. 

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card