Adrian Cozma: ”Liberalii vor să mă excludă din partid. N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Biroul Județean al PNL Satu Mare, reunit în aceste zile, a adus în discuție propunerea de excludere a unui membru din partid pe motiv de ”delict de opinie”, o măsură deloc liberală.
Cel vizat este consilierul județean Adrian Cozma.
”N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR”, a spus Cozma, completând că ”Eu știam că suntem liberali, nu socialiști”.
Indiferent de părerea unora dintre colegii de la PNL, Cozma este hotărât să prezinte orice neregulă din județ, ca până acum. ”Voi spune foarte direct fiecare neregulă din oraş, din județ, indiferent că este condus de UDMR (aşa cum e astăzi) sau de altcineva”, a spus Cozma.
Redăm mai jos mesajul consilierului județean Adrian Cozma:
”Biroul Județean al PNL s-a reunit (în jur de 18 din 45 prezența) pentru a discuta problemele importante de la început de an. Cel mai important punct pe ordinea de zi a fost discutarea excluderii mele din partid. Motivul e același-delictul de opinie. Adică n-am drept la exprimare. Eu știam că suntem liberali, nu socialiști.
N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR. Cum “toate merg ca pe roate”, e grav să atragi atenția că lucrurile nu merg în “direcția bună”.
După părerea unora eu trebuie să mă îndrept.
La şedință a fost adus un proiector pentru a arăta mai concludent "ieşirile" mele, însă unii au atras atenția că declarațiile mele sunt din campania electorală din 2016, aşa că şedința a fost închisă.
Voi spune foarte direct fiecare neregulă din oraş, din județ, indiferent că este condus de UDMR (aşa cum e astăzi) sau de altcineva. Sunt membru al comunității şi sunt dator față de toți (români şi maghiari) ceilalți sătmăreni să spun şi să fac tot ceea ce depinde de mine pentru binele comunității. Şi asta voi face în continuare.
Să aveți un sfârşit de săptămână cât mai plăcut.”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii