Romeo Nicoară: ”PSD dorește o Românie imbecilizată”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deputatul Romeo Nicoară susține că afirmațiile făcute de către membrii PSD Satu Mare în cadrul conferinței de presă ce a avut loc duminica trecută, 16 martie, nu sunt altceva decât ”povești de adormit copiii”, ”minciuni pentru sătmăreni” sau ”telenovele pentru români”, explicând că PSD + ALDE se laudă cu proiectele altora ”dând dovadă minciună, incultură, aroganță față de români”.

Mai mult, acesta susține că în aceeași conferință de presă, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, vorbind despre proiectul gROwth, discutat în cadrul congresului de la București, este ”gluma supremă.”
Aceasta ar fi afirmat că: ”Este un program care cuprinde și legiferează ce trebuie să facă statul pentru fiecare român din momentul în care se naște și până la sfârșitul vieții, astfel încât să poată trăi demn în România.”


”Acum câteva zile, PSD Satu Mare a avut o conferință de presă în care a prezentat sătmărenilor 224 de povești de adormit copii, 224 de minciuni și 224 de telenovele. A te lăuda cu munca altora și a te lăuda cu proiectele altora este cel puțin un semn de aroganță. Prin acest gest, PSD, la fel ca și majoritatea PSD-ALDE pe care eu o întâlnesc în fiecare zi în Parlament, dă dovadă de minciună, indolență, incultură și aroganță față de români. Lipsa de patriotism va îngropa România la 100 de ani de la nașterea sa”, a declarat Nicoară, azi, în cadrul unei conferințe de presă.


În altă ordine de idei, Nicoară acuză coaliția PSD și ALDE de ”gândire monopolistă”, ”instituind monopol pe piața editării de carte, de manuale școlare”. De asemenea, înloc să se ocupe de problemele reale ale românilor, PSD se ocupă cu amendarea surdo-muților care protestează, ”PSD dorește o Românie imbecilizată prin închiderea a peste 1.000 de școli” și ”folosește instituțiile statului român pentru protecție personală, amintind de imaginile în care Liviu Dragnea se deplasa flancat de jandarmi în drum spre DNA.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii