Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adrian Cozma rămâne în PNL Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Propus spre excludere din PNL de către conducerea Organizației Județene, pe motiv că a fost prea vocal și a ridicat unele probleme care îi deranjau pe partenerii de coaliție de la nivelul conducerii orașului și județului Satu Mare, UDMR, consilierul județean PNL, Adrian Cozma, a avut parte în ultimele săptămâni de o demonstrație de solidaritate din partea organizațiilor locale ale PNL din întregul județ, în frunte cu aproape toți primarii PNL.

Bătălia finală s-a dat în ședința de vineri a Comitetului Director Județean al PNL, care s-a desfășurat la Muzeul Județean din municipiu și unde, președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Adrian Albu, a vrut să-l convingă pe Adrian Cozma, să semneze un ”angajament” prin care se obligă să nu mai critice politica locală a PNL și, mai ales, unele aspecte din parteneriatul cu UDMR.

Adrian Cozma a refuzat, astfel, conducerea PNL a scos această propunere de pe ordinea de zi, asigurându-i lui Adrian Cozma calitatea de membru al PNL și calitatea de reprezentant al PNL în Consiliul Județean. 

Adrian Cozma a declarat, după ședința de vineri: ”Vreau să uit acest episod, care nu ne face cinste, nouă, liberalilor. Nu am niciun resentiment și sper ca pe viitor să nu mai repetăm astfel de episoade”.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii