gotec

Servicii stomatologice gratuite pentru toți copiii din județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Misiunea Asociatiei "Un zambet sanatos pentru copilul tau" este una singura: Oferirea serviciilor stomatologice, cu titlu gratuit, tuturor copiilor din judetul Satu Mare. În parteneriat cu CMI Dr Berko Bogdan, s-a deschis în zona Burdea, Bulevardul Octavian Goga nr. 2, Asociația "Un zâmbet sănătos pentru copilul tău".

Ce urmarim? 


Creșterea calității vieții prin facilitarea accesului copiilor la servicii stomatologice de la cele de baza, pana la cele mai complexe, programe de prevenție si ore de educatie in igiena orala, pentru menținerea unei bune sanatati orale.


Accesul la sănătate pentru toti copiii este o valoare a Asociaţiei noastre în care credem cu tărie. De-a lungul a peste 11 ani de lucru cu copii, s-a văzut în nenumărate cazuri diferenţa pe care o face educaţia adecvată, experienţială şi pragmatică, în viaţa părintelui şi a copilului său.


Copilaria este etapa care aduce intotdeauna zambete, iar stomatologia pediatrica este modalitatea prin care am ales sa contribuim asumat la cresterea zambetelor sanatoase.
Responsabilitate, empatie, dedicare, studiu continuu si cercetare sunt cateva conditii pe care le impune zambetul sanatos al copiilor!

Învingerea fricii de a urca în scaunul stomatologic este una dintre cele mai mari preocupări și provocări pe care o avem. Ne propunem să oferim micilor pacienți o experiență cât mai plăcută la noi, printr-o abordare personalizată și prin crearea unui climat de joacă în interiorul clinicii, având ca și scop prioritar aplicarea tratamentelor.


Devenim astfel medici mai buni pentru mici nostri pacienti si membri in comunitatea in care lucram. Urmand pas cu pas, drumul profesional ales unde pentru un medic și mai ales pentru un părinte, este ingrijorător atunci când acesta din urma, pentru cei mici nu își permite lucrurile de bază pentru sănătatea copiilor.

Pentru toate cazurile care există, reușim să facem ceva.


Pentru programari telefonice: 0771 443 994

Pentru programari online: https://www.facebook.com/Dr.BerkoBogdan

Ca sa vedeti ce facem: https://www.facebook.com/zambet.pentru.copilul.tau

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii