Construcția noii aripi a Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Satu Mare, accelerată. Conducerea CJ a suplimentat numărul muncitorilor pe șantier

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Construcția noii aripi a Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Satu Mare continuă cu o capacitate de lucru dublată, anunță Consiliul Județean Satu Mare.

Astăzi, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a vizitat lucrările de construcție pe șantier, unde s-a întâlnit și cu antreprenorul, care a suplimentat numărul lucrătorilor pentru a grăbi realizarea lucrărilor.Clădirea UPU se extinde cu un nou corp de clădire care va avea o suprafață de aproximativ 380 de metri pătrați, în timp ce spațiul existent se află în plin proces de reabilitare.
După terminarea lucrărilor, UPU Satu Mare va avea spații separate pentru urgențele pediatrice.
Va fi asigurată astfel o calitate mai bună a actului medical, iar timpii de așteptare pentru examinare vor fi reduși considerabil.În paralel cu lucrările de construcție, Consiliul Județean va începe, de asemenea, să achiziționeze echipamentele necesare pentru noua aripă.
Noile spații vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii