Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Liste de aşteptare la RMN. Fonduri pentru tomograf Foto: Satu Mare News

Liste de aşteptare la RMN. Fonduri pentru tomograf

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pacienții din Satu Mare care trebuie să-și facă analize medicale de laborator pot afla online ce laboratoare mai dispun de fonduri.
Asta pentru a se evita situațiile în care pacienții sună la toate laboratoarele de analize pentru a găsi un loc disponibil. AICI pot vedea ce sume de bani au cheltuit laboratoarele de analize medicale. Potrivit legii, furnizorii de servicii medicale au obligația de a raporta online valoarea consumată în fiecare zi.
Bolnavii din Satu Mare care au nevoie de un tomograf sau un RMN, sunt nevoiți să aștepte până în luna februarie, dacă vor să beneficieze gratuit de aceste investigații. Conducerea CJAS Satu Mare a declarat pentru Satu Mare News că pentru luna ianuarie, la RMN fondurile s-au epuizat, exceptând fondurile pentru situații de urgență. În schimb, au acces la investigațiile de computer tomograf (CT) unde înca există fonduri.
În acest moment se află în contract cu CAS Satu Mare până la 31 martie 2018 următorii:
- pentru RMN: Hiperdia, Transilvania Imagistica;
- pentru CT sunt în contract cu CAS Satu Mare: Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, Hiperdia cu puncte la Satu Mare și Carei, Spitalul Orășenesc Negrești Oaș;
Toti furnizorii de servicii de imagistica și radiologie pot să facă programări doar în baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist, valabil 90 de zile. Astfel, bolnavii pot fi programați doar până la finalul lunii martie.
  • ”Aplicația online implementată de CAS Satu Mare pentru programarea pacienților pentru analize de laborator si imagistica, dar și de verificare a fondurilor disponibile în timp real - introdusă la finele anului trecut - a redus foarte mult listele de așteptare la laboratoare și urmează ca situația să se reglementeze și la imagistică. Spre exemplu, mai sunt laboratoare care au fonduri la această dată”, potrivit conducerii CJAS.
Astfel, toate informațiile despre furnizorii de servicii medicale din județ care sunt în contract cu CAS Satu Mare sunt afișate pe site-ul instituției

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card