Banner blato Livrare1 

Noutăți de la Casa de Sănătate, din 1 noiembrie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare informează sătmărenii că, începând cu data de 1 noiembrie 2018, persoanele fizice care au calitatea de contribuabili la sistemul de asigurări sociale de sănătate NU vor mai depune Declarația unică la ghișeele Casei de Asigurări de Sănătate deoarece, ca urmare a aplicării Ordinului nr.3903/2018 al ANAF, informațiile cuprinse în declarațiile fiscale privind aceste persoane se transmit pe cale electronică între  ANAF și CNAS, în timp real.

Fac excepție persoanele fizice care nu sunt asigurate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate și care au nevoie de servicii medicale în aceeași zi în care depun Declarația unică. Acestea vor prezenta Declarația unică la Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare pentru a fi luate în evidență.

De asemenea, începând cu 1 noiembrie 2018, asigurații care, conform legii, sunt scutiți de plata contribuției de asigurări de sănătate, NU mai trebuie să prezinte la CAS Satu Mare adeverința de venit eliberată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii