banner draxkmaier satu mare

40.000 de euro pentru un bilet la finala Champions League?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Să faci împrumut la bancă sau să vinzi diverse bunuri pentru a putea fi alături de echipa favorită într-o finală de Champions League nu ar fi ceva neapărat nou, de-a lungul timpului circulând destule povești de acest gen pe internet.

Totuși, să ceri 40.000 de euro pe un singur bilet pare incredibil, chiar dacă vorbim de o finală în care atât Liverpool, cât și Tottenham s-au calificat de-a dreptul miraculos. 

 Potrivit unui articol publicat pe digisport.ro, acest lucru chiar se întâmplă, un bilet câștigat la tombolă fiind, se pare, scos la vânzare pe internet la un preț exorbitant - 35.000 lire sterline, echivalentul a 40.000 de euro.

 Evident, suma uriașă cerută pe bilet a iscat multe discuții în mediul online, astfel că oficialii clubului Liverpool au ținut să atragă atenția tuturor fanilor în legătură cu autenticitatea biletelor vândute pe internet, sfătuindu-i pe aceștia să se rezume la achiziționarea biletelor dorite doar de pe site-uri oficiale de ticketing.

 "FC Liverpool a oferit sfaturi suporterilor cu privire la vânzarea și cumpărarea de bilete pentru finala Ligii Campionilor prin intermediul site-urilor neoficiale de ticketing. Fanii sunt avertizați că achiziționarea biletelor prin surse neoficiale nu garantează autenticitatea lor", se arată în materialul publicat pe digisport.

 Una dintre cele mai recente dovezi în privința determinării de care dau dovadă cei mai înfocați fani atunci când vine vorba de a vedea ,,pe viu’’ o finală de Champions League, în care să evolueze echipa de suflet, a fost prezentată în urmă cu câteva zile de cei de la Sky Sports, relevă aceeași sursă.

 "I-am spus deja soției mele: păpușă, îmi pare rău să te anunț, dar cred că voi folosi 'la greu' contul bancar. Așa că atunci când vei vedea că lipsesc câteva mii, să te gândești că e o șansă unică în viață pentru noi. Fac 60 de ani, nu mi-am văzut niciodată echipă într-o finală de Champions League, deci voi fi acolo orice s-ar întâmpla. Chiar dacă va trebui să jefuiesc o bancă", a fost mesajul video al suporterului formației Tottenham pentru soția sa.

 Din totalul biletelor puse în vânzare, atât Liverpool, cât și Tottenham au primit câte aproximativ 17.000 de tichete (mai exact 16.613, conform gsp.ro), restul mergând către comitetul local de organizare a partidei, UEFA, federații, sponsori, partenerii comerciali și, nu în ultimul rând, diverse rețele de televiziune. Cele mai ieftine bilete la marea finală costă 60 de lire sterline (70 euro), iar cele mai scumpe 513 lire sterline (595 euro).

 Finala Champions League ediția 2018/2019 este programată de Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, ora 22:00, pe noul stadion al lui Atletico Madrid, Wanda Metropolitano, stadion cu o capacitate de 68.000 de locuri.

 După ce a terminat pe locul secund în Premier League, la un singur punct de Manchester City (campioana Angliei pentru al doilea an consecutiv), Liverpool este favorita finalei de pe 1 iunie, fiind creditată cu cota 1.50 la pariuri online, în timp ce Tottenham, învinsă de ,,cormorani’’ în ambele meciuri directe din competiția internă, are o cotă de 2.50 pentru a obține titlul de Regină a Europei. Cel mai probabil scor al duelului dintre Jurgen Klopp (Liverpool) și Mauricio Pochettino (Tottenham) este 1-1, scor pe care amatorii de pariuri pot miza la o cota de 6.50.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii