Carei | Bazin de înot, sală de gimnastică de mici dimensiuni și miniteren de fotbal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A fost semnat contractul de proiectare pentru centrul recreativ din incinta stadionului Victoria din municipiul Carei, care va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, având alături un miniteren de fotbal şi un şah în aer liber.

Valoarea contractului de proiectare este de 200.000 lei. Conform contractului semnat, executantul trebuie să predea Primăriei Carei proiectul viitorului centru recreativ în termen de trei luni. După verificare, va fi lansată licitația pentru construirea efectivă a centrului. Investiția, în valoare de 13,38 milioane lei, adică circa 2,9 milioane de euro, este finanțată în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.

carei bazin inot

”Ultimele proiecte câștigate de noi încep să intre și ele în linie dreaptă. Continuăm să dezvoltăm Careiul prin realizarea acestor investiții, precum centrul recreativ cu bazin de înot, viitorul centru multifuncțional care va găzdui biblioteca și o parcare subterană, respectiv noile locuințe sociale. Careiul a devenit un exemplu de succes în atragerea de fonduri europene”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.

carei bazin inot1

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii