alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Baschet | CSM Satu Mare a pierdut finala Cupei României

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a fost învinsăduminică seară de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în marea finală a Cupei României.

Echipa pregătită de Miguel Lopez a fost învinsă de campioana Sepsi la o diferență de șase puncte, după ce, cu 45 secunde înainte de finalul jocului, la scorul de 54-53 pentru echipa din Sfântu Gheorghe, A. Pop a făcut un fault antisportiv, Marta Fodor a ratat cele două aruncări libere, ulterior CSM-ul pierzând și posesia… Antrenorul Zoran Mikes a cerut time-out pentru a stabili schema de atac a celor de la Sepsi, iar Ghizilă a încheiat atacul cu o aruncare de 3 puncte, 57-53, și 14 secunde rămase de joc. A urmat un time-out cerut de Satu Mare, însă faza de atac s-a încheiat cu o aruncare de 3 ratată de Marta Fodor, Vuckovic a făcut fault ofensiv la Pasic, care a închis meciul cu transformarea celor două aruncări libere, 59-53.
Sătmărencele au câștigat primul sfert la o diferență de șase puncte, 16-10, sfertul doi s-a încheiat la egalitate, 12-12, însă diferența s-a făcut în partea a doua a jocului, gazdele impunându-se în sfertul trei la o diferență de patru puncte, 20-16, respectiv 17-9 în ultimul sfert al jocului.
Pentru CSM Satu Mare câștigarea Cupei României rămâne deocamdată un vis, în timp ce Sepsi a câștigat pentru a șaptea oară trofeul, după ce anul trecut a cucerit Cupa chiar la Satu Mare.
baschet finala cupa romaniei 

Cupa României | Finala | CSM Satu Mare 53 - 59 ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe (20-16/12-12/16-20/9-17)

Sala: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe);
Arbitri: A. Faur, A. Stan, A. Marchis;
Comisar FRB: R. Stanciulescu;
CSM Satu Mare: Sparkle Taylor 20p, Miljana Dzombeta 8p, Stephanie Kostowicz 8p, Dora Ardelean 7p, Katarina Vuckovic 4p, Boglarka Biszak 3p, Aikaterina Sotiriou 3p, Marta Fodor, Paloma Cucu;
Antrenor: Miguel Lopez;
Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe: Fraser 15p, Jones 13p, Podar 7p, Pašić 7p, Ghizilă 5p, Wallace 5p, Pop 3p,  Raber 2p, Cătinean 2p, Botos, Croitoru;
Antrenor: Z. Mikes;

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii