Imprimă această pagină
Liga 2 | Victorie la scor pentru Olimpia, în deplasare la ACS Berceni Foto: Valentin Păduraru

Liga 2 | Victorie la scor pentru Olimpia, în deplasare la ACS Berceni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
FC Olimpia Satu Mare a câștigat la scor meciul din etapa a XV-a cu ”lanterna roşie” a campionatului, ACS Berceni, scor 7-1.
Meciul s-a jucat pe terenul Bazei Sportive a FRF de la Buftea, iar gazdele au început foarte bine jocul, reușind să deschidă scorul prin Ettien, în minutul 7, cu o lovitură de cap din centrul careului. Onicaş a readus egalarea pe tabelă, în minutul 12, cu un şut de la 20 de metri, care s-a oprit în vinclul porții apărate de Horia Iancu, iar în ultimul minut al primei reprize, Dumitru Muntean a scăpat singur spre poarta Berceniului și a marcat cu o scăriță pentru 2-1.
În repriza secundă, căpitanul Heil a marcat pentru 3-1 cu o lovitură de cap din centrul careului, Onicaș a reușit ”dubla” în minutul 69, cu un șut sub transversală, iar Silviu Pană a înscris și el în minutul 76, cu un șut din afara careului. Tudoran a obţinut un penalty în minutul 78 şi tot el l-a transformat, 6-1, iar cu două minute înainte de final, Muntean a reușit și el ”dubla” și a stabilit scorul final, 7-1.
”Galben-albaștri” au bifat al şaptelea meci consecutiv în acest sezon fără înfrângere și, în urma rezultatelor înregistrate în etapa a XV-a, au urcat pe locul 5 în clasament, cu 27 de puncte și vor juca sâmbăta viitoare, de la ora 12:30, cu Chindia Târgovişte, echipă care astăzi a terminat la egalitate (0-0) cu liderul Juventus.

CS Berceni 1 - 7 FC Olimpia Satu Mare (1-2)
Marcatori: 
Ettien (min. 7) /Mihai Onicaș (min. 12 și 69), Dumitru Muntean (min. 45 și 88), Valter Heil (min. 60), Silviu Pană (min. 76) și Tudoran (min. 78);
Stadion: Baza Sportiva Buftea;
Arbitru: Dan Florin Costin (Călăraşi);
Asistenți: Ciocănea Ioan Daniel (Sibiu) și Bălan Gheorghită (Argeş); 
Rezervă: Gheorghe Alin (Ploieşti); 
Observatori FRF: Ionita Andrei (Bucureşti) și Carjă Lucian (Constanţa);

CS Berceni: Iancu (cpt.) - Ferariu, Sfrijan, Neagu, Grumezescu, Apostol, Ettien, Ion, Badea, C. Matei, Lupu;
Rezerve:
Preda - Anton, Aianei, Măcriş, F. Matei, Chiţu, Lică;
Antrenor:
Mugur Bolohan;,

FC Olimpia Satu Mare: Iulian Anca-Trip - Adrian Ciul, Mihai Onicaş, Valter Heil (cpt.), Duruş, Raul Krausz, Romario Rus, Vasile Pop, Dumitru Muntean, Silviu Pană, Luduşan;
Rezerve: Marius Şuta - Robert Villand, Bogdan Faur, Tony Kanaloş, Bura, Tudoran;
Antrenor: Bogdan Andone

Declarații după meci:
  • ”A fost un meci destul de dificil în prima parte a sa, până am reuşit să intrăm în ritm, după care ne-am impus jocul fără probleme. Ne-am creat ocazii de gol şi am marcat de multe ori. Am primit o replica bună din partea adversarului, cel puţin în primele 60-65 de minute, apoi probabil, ei ştiu, au intervenit şi problemele fizice sau de altă natură. Am întâlnit o echipă agresivă, cu doi-trei jucători de calitate şi a fost o primă repriză foarte bună ca ritm. Ne-a ajutat foarte mult terenul, jucând la baza de la Buftea a echipei naţionale. A fost o victorie care ne demonstrează că suntem pe un drum bun, venim după şapte meciuri consecutive fără înfrângere, de la partida cu Juventus. Echipa este în creşte. Ne aşteaptă o săptămână foarte dificilă în care avem mult de muncă pentru a pregăti foarte bine meciul cu Chindia de sâmbătă. Nu vom avea absolut nicio presiune, dar vrem să scoatem maxim din el. Cu siguranţă de dorim o nouă victorie, cele trei puncte, dar fotbalul îţi oferă şi moment imprevizibile”, a spus Andone pentru Liga2.ro.
  • ”Nu e o problemă. A fost important meciul. Îmi doresc sau sper ca echipa Berceniului să nu se retragă din campionat pentru că de asta s-a şi făcut o serie de 20 de echipe, pentru a fi cât mai multe jocuri. Nu ar fi corect, pentru că regulamentul este destul de ambiguu. Am primit cartonaşe galbene în meciul cu Şoimii Pâncota, echipă exclusă din campionat, iar acum Iuhas, căpitanul echipei, a stat din această cauză. Federaţia nu a dat niciun răspuns, pentru că nu ştia nici ea cum să interpreteze cazul. O comisie ne-a spus că pot să-l folosesc, alta că nu pot. A fost o situaţie destul de ambiguă. Nu l-am folosit până la urmă din motive de teamă, avea patru galbene după jocul cu Pâncota. Ok, ai retras goluri din clasament, ai retras punctele, dar cartonaşele de ce rămân?” , şi-a spus Andone nemulţumirea.

Rezultate Liga 2, etapa a XV-a:
Sâmbătă, 5 noiembrie:
CS Baloteşti 0 - 3 Dunărea Călăraşi
ACS Berceni 1 - 7 FC Olimpia Satu Mare
CSM Râmnicu Vâlcea 0 - 1 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Foresta Suceava 0 - 2 CS Afumaţi
Chindia Târgovişte 0 - 0 Juventus Bucureşti
ASU Politehnica Timişoara 2 - 0 Unirea Tărlungeni
Duminică, 6 noiembrie:
UTA Bătrâna Doamnă - FC Academica Clinceni, ora 11:00
Dacia Unirea Brăila - Luceafărul Oradea, ora 11:00
Luni, 7 noiembrie:
CS Mioveni - FC Braşov, ora 18:00

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii