Liga 2 | Condiții excelente de cazare și pregătire pentru fotbaliștii Olimpiei, în Cipru Foto: Facebook/Attila Karda

Liga 2 | Condiții excelente de cazare și pregătire pentru fotbaliștii Olimpiei, în Cipru

Fotbaliștii de la FC Olimpia Satu Mare au ajuns în această seară în Cipru unde se vor pregăti pe durata a două săptămâni în vederea abordării celei de-a doua părți a sezonului 2016/2017.
Sătmărenii sunt cazați la Hotel Episkopiana Cyprus - Limassol, iar după pozele postate pe Facebook de președintele Attila Karda, condițiile de cazare și pregătire sunt excelente.
Karda a postat un mesaj în care mulțumește celor care ”au facut sacrificii ca echipa fanion a orașului să iși desfășoare pregătirea pentru returul campionatului în condiții extraordinare”:
  • ”Multumim celor care ne-au fost alaturi si celor care au facut sacrificii ca echipa fanion a orasului sa isi desfasoare pregatirea pt returul campionatului in conditii extraordinare ! Multumim Primariei , consiliului Judetean si Local pt sustinerea neconditionata ...Suntem constienti ca aceste eforturi trebuie rasplatite prin sacrificiu iar evolutiile din retur sa fie pe masura si de ce nu ...sa vedem echipa acolo unde ii este locul ...in Liga 1 !!! Forza OLI
Primul meci amical al Olimpiei se va juca luni, 30 ianuarie, în compania echipei cipriote din Liga 3, Digenis Ypsonas, în 2 februarie sătmărenii vor juca cu Steaua Roșie Belgrad, iar în 4 februarie cu echipa a doua de la Spartak Moscova. Al patrulea meci amical se va disputa cu Apollon sau AEL Limassol, iar la final cantonamentului Andone vrea să joace cu o echipă din liga a doua cipriotă (AEP Paphos sau Enosis Paralimni) care să fie de nivelul Olimpiei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii