Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liga 2 | Olimpia Satu Mare - CS Afumaţi, vineri, de la ora 16:00 Foto: Valentin Păduraru

Liga 2 | Olimpia Satu Mare - CS Afumaţi, vineri, de la ora 16:00

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
FC Olimpia 2010 Satu Mare joacă mâine, de la ora 16.00, în compania formației CS Afumați, primul meci pe teren propriu din acest an și primul meci pe ”Stadionul Olimpia - Daniel Prodan”, de când și-a schimbat denumirea în memoria regretatului Daniel Prodan.
Sătmărenii sunt neînvinși în acest an, după victoria de la Brașov și rezultatul de egalitate obținut săptămâna trecută la Oradea, și speră să rămână în continuare neînvinși pe teren propriu și să obțină prima victorie din acest an în fața propriilor suporteri.
  • ”Ne așteaptă un meci dificil, vom întâlni o echipă bună, preocupată să joace fotbal, care chiar dacă nu a strâns prea multe puncte, ca joc și ca implicare e o echipă bună, periculoasă, cu jucători buni (Patriche, Olariu, Verdeș). Îmi doresc ca băieții să fie apți din punct de vedere fizic și mental, să confirme cele două meciuri bune făcute în acest început de sezon în deplasare și să câștige meciul în fața propriilor suporteri”, a spus Andone.
Antrenorul Bogdan Andone a dorit să mulțumească suporterilor care au fost la Oradea etapa trecută pentru a fi alături de echipă și invită sătmărenii la stadion pentru a-i susține:
  • ”Îmi doresc ca sătmărenii să vină la stadion, fiind primul dintre cele patru meciuri pe care le vom juca acasă în acest an și îmi doresc ca lumea să se bucure de un joc bun, spectaculos, iar la finalul meciului, de o victorie”.
Cosmin Iuhas: ”Ar fi frumos ca sătmărenii să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze”
  • „Întâlnim un adversar destul de incomod, dar cred că la cum ne pregătim și dacă vom fi apți, din punct de vedere mental și fizic mâine, la ora jocului, vom obține cele trei puncte și ne dorim acest lucru pentru a rămâne neînvinși pe teren propriu. Din păcate nu jucăm sâmbăta, ca să vină cât mai mulți oameni la meci, dar sper că vor veni la stadion în număr cât mai mare pentru că e important pentru noi să vedem că lumea se apropie de echipă. Traversăm o perioadă bună, suntem într-o conjunctură bună, ocupăm un loc bun în clasament și ar fi frumos ca sătmărenii să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze”, a spus căpitanul echipei, Cosmin Iuhas.
  • ”Va fi un meci greu împotriva unui adversar bun, preocupat mereu să joace, și un meci foarte important deoarece e primul meci pe care îl vom juca acasă și toată lumea așteaptă să vadă ce am lucrat și sper să îi delectăm cu un fotbal bun și cu o victorie la sfârșitul meciului”, a declarat Carlo Erdei.
Andone are la dispoziție 22 jucători, lipsesc Silviu Pană care este suspendat, după cartonașul roșu pe care l-a primit la Oradea și Tony Kanalos care va juca sâmbătă în Liga ELitelor, la juniorii A pregătiți de Mircea Bolba.
Meciul dintre Olimpia Satu Mare şi CS Afumaţi va fi arbitrat de băimăreanul Cristian Codrea, asistenţi vor fi Ovidiu Arusoaiei şi Florin Mihai Cosma (ambii din Piatra Neamţ), iar arbitru de rezervă va fi Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca). Observatori din partea FRF au fost delegaţi Ioan Mureşan (Timişoara) şi Adrian Lucaci (Arad).

Program Liga 2, etapa a XXV-a:
Vineri, 17 martie:
FC Olimpia 2010 Satu Mare - CS Afumaţi, ora 16:00
Sâmbătă, 18 martie:
CSM Râmnicu Vâlcea - FC Academica Clinceni, ora 11:00
CS Baloteşti - Metalul Reşiţa, ora 11:00
Dunărea Călăraşi - Luceafărul Oradea, ora 11:00
Juventus Bucureşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 11:00
Chindia Târgovişte - Foresta Suceava, ora 12:00
ASU Politehnica Timişoara - CS Mioveni, ora 15:00
Duminică, 19 martie:
UTA Bătrâna Doamnă - FC Braşov, ora 11:00
Dacia Unirea Brăila stă.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card