Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sătmărenii din echipa MAI, vicecampioni Balcanici la Futsal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Echipa de futsal a Ministerului Afacerilor Interne a participat în această săptămână la Campionatul Balcanic de Futsal al Poliţiştilor care s-a desfășurat în Varna - Bulgaria.
Lotul, care a făcut deplasarea în Bulgaria, a fost alcătuit din zece jucători, doi dintre aceștia fiind sătmăreni, Daniel Oșan (Recolta Dorolț) și Călin Vădan (Unirea 08 Tășnad), iar antrenorul echipei este fostul jucător al Olimpiei, Levente Paul.
La finalul competiției echipa României a obținut medaliile de argint după ce a fost învinsă în marea finală de echipa Greciei cu scorul de 4-1. La prima ediţie a Campionatului Balcanic de Futsal al Poliţiştilor, organizată în 2013, în Cipru, Romania a ocupat primul loc, iar la editia a II-a, organizată de ţara noastră (2015 ) România a ocupat locul II.
Competiția a fost organizată de Uniunea Sportivă a Poliţiilor din Balcani, plecarea sportivilor noștri realizându-se prin intermediul Uniunii Sportive a Ministerului de Interne din România.
Lotul MAI: Daniel Oșan - Silviu Afrem, Sergiu Tancu, George Răduță, Ionuț Sălceanu, Alin Nicolin, Bogdan Ştoiu, Ionuț Gae, Alin Covrig, și Călin Vădan;

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card