Imprimă această pagină

Emanuel Gyenes, primul în Campionatul Național de enduro al Ungariei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Emanuel Gyenes a câștigat etapa a treia din Campionatului Național de enduro al Ungariei ce s-a desfășurat în acest weekend în Slovacia, la Polomka, etapă la care au luat startul peste 130 de piloți.
Sătmăreanul de la Autonet Motorcycle Team a câștigat în ambele zile competiția din Slovacia și înaintea ultimei etape, care va avea loc în luna septembrie, la Tokod, este liderul clasamentului, cu 18 puncte. Locul doi în etapa de la Polomka a fost ocupat de Hollo Bence (Ungaria), iar pe locul trei s-a situat Katai Peter (Ungaria).
  • “Sâmbătă am avut o zi de ploaie cu un traseu destul de greu și timpii de etapă foarte strânși. Duminică s-a uscat și traseul și s-au mai lărgit și timpii de etapă așa că am avut o zi mai lejeră. Am reușit să câștig ambele zile așa ca înaintea ultimei etape care va fi la Tokod în septembrie conduc campionatul cu 18 puncte”, a scris Mani Gyenes pe Facebook la finalul cursei.
În ultima săptămână din luna iulie Mani Gyenes va concura la a XIV-a ediție a Red Bull Romaniacs, competiție la care rider-ul sătmărean a concurat încă de la prima ediție.
  • ”Sunt singurul rider care a participat la toate edițiile Red Bull Romaniacs și a izbutit să și câștige două dintre ele (2005 și 2006 la Expert Team cu Laszlo Olah + podiumuri la Expert Single, Silver și finișuri la clasa Pro, actuala Gold). Am văzut de la an la an cum crește acest raliu și cum devine din ce în ce mai greu să ajungi la finiș, indiferent de clasa la care participi. După ce am reușit să termin deja de 13 ori, Red Bull Romaniacs a devenit o cursă la care vreau să mă întorc în fiecare an. De fiecare dată a fost o organizare perfectă și un concurs unde cred că toată lumea se simte bine văzând acele peisaje superbe pe unde trece traseul. Dupa a 10-a ediție am spus că nu mai vin fiind foarte greu, dar totuși anul următor m-am răzgândit și m-am înscris și nu îmi pare rău deloc. A devenit o cursă foarte renumită în lume și asta mă motivează să fiu prezent an de an și să incerc să obțin rezultate cât mai bune. Prologul raliului este cel mai spectaculos moment, se adună mii de spectatori să vadă cum se descurcă riderii pe acele obsatcole artificiale gândite de Andy Fazekas”, a declarat pentru redbull.com Emanuel Gyenes.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii