Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Oficial | Nouă jucători și-au prelungit contractele cu Olimpia Foto: Sportul Sătmărean

Oficial | Nouă jucători și-au prelungit contractele cu Olimpia

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
FC Olimpia 2010 Satu Mare s-a reunit în cursul săptămânii trecute în vederea pregătirii sezonului competițional 2017-2018
sub comanda noului antrenor Tibor Selymes, iar după ce s-au reacomodat cu efortul și au efectuat vizitele medicale, o parte din jucători au semnat contracte noi cu echipa sătmăreană.
Astfel, nouă jucători care au evoluat și în sezoanele trecute pentru Olimpia au semnat noi angajamente pentru următorul an:  Marius Șuta, Ciprian Duruș, Florin Mureșan, Robert Villand, Romario Rus, Darius Lukacs, Vasile Pop, Angelo Cocian și Cosmin Bura.
  • ”Este o veste foarte bună pentru noi și suporteri că am reușit să le prelungim contractele. Suntem în tratative și cu alți jucători pe care am dori sa îi aducem la Olimpia. Încercăm în continuare întărirea echipei”, a declarat președintele Olimpiei.
Chiar dacă inițial plecarea în cantonamentul din Poiana Brașov era programată pentru astăzi, lotul sătmărean va pleca mâine spre Brașov unde, pe lângă pregătirea specifică acestei perioade, se vor disputa și câteva meciuri amicale cu echipe din zona Brașovului.
În acest weekend, pe pagina de facebook a clubului sătmărean, pe lângă anunțul prin care au fost anunțați cei zece nouă jucători care au semnat noi înțelegeri cu Olimpia, au fost publicate și câteva informații cu privire la contractul semnat de către antrenorul Selymes cu Olimpia.
  • ”Tibor Selymes e un antrenor sever, care ține mult la disciplină și mă bucură acest lucru, pentru că fără disciplină am văzut în sezonul trecut ce s-a întâmplat. A semnat pe un an, cu opțiune de prelungire, iar dacă termină în primele trei echipe, contractul lui va fi prelungit automat pe trei ani”, a spus Attila Karda.
Vineri, în Casa de cultură, primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, președintele Olimpiei și antrenorul Tibor Selymes au avut o primă întâlnire cu părinții copiilor și juniorilor legitimați la club în care i-au asigurat că tinerii fotbaliști ai Olimpiei vor avea condiții mai bune de pregătire:
  • ”Reconstrucția Centrului de Copii și Juniori al clubului va începe prin asigurarea unor condiții mai bune de pregătire pentru tinerii fotbaliști ai Olimpiei, de la terenuri de antrenament până la echipamentul sportiv.
  • Nu mai vrem ca juniorii și copiii să se antreneze pe stadionul Olimpia, în spatele porților!
  • Copiii și juniorii Olimpiei merită condiții decente de pregătire!”

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii