Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Polițistul David Remus Florin, locul I la finala Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

În perioada 11 - 14 iulie 2017 a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze.
Poliţistul a concurat atât la proba de concurs individuală: 200 m liber cât şi la proba ştafetă 4x50m liber alături de trei colegi din alte inspectorate, iar cum era de aşteptat, acesta s-a întors încununat de succes.
Astfel, agentul de poliţie David Remus-Florin a ocupat locul I la ambele probe de concurs.
La manifestare au fost prezenţi 72 de reprezentanţi din cadrul tuturor structurilor ministerului.
Poliţistul sătmărean David Remus-Florin, are 28 de ani şi îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş,
L-am putea descrie ca pe un poliţist model care în timpul liber practică diferite sporturi printre care și înotul. Fiind de copil o fire foarte activă, părinții l-au dus pentru prima dată la bazinul de înot la vârsta de 6 ani. Foarte receptiv, a reușit în scurt timp să invațe primele procedee ale acestui sport, iar în scurt timp a participat la concursuri.
Acest sport i-a adus de-a lungul timpului pe lângă satisfacţii și peste 300 de medalii obţinute la competiţii naționale si internaționale.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii