FC Olimpia Satu Mare - Academica Clinceni, sâmbătă, ora 11:00 Foto: Valentin Păduraru

FC Olimpia Satu Mare - Academica Clinceni, sâmbătă, ora 11:00

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
FC Olimpia Satu Mare joacă mâine, de la ora 11:00, primul meci din sezonul 2017/2018 în fața propriilor suporteri.
Primii adversari ai ”galben-albaștrilor”care vor călca în acest sezon pe gazonul refăcut al Stadionului Olimpia Daniel Prodan sunt cei de la Academica Clinceni, care au câștigat în prima etapă, pe teren propriu, 4-1 cu Dunărea Călărași.
În cadrul conferinței de presă organizată astăzi la stadion am aflat că aproape tot lotul este valid, iar antrenorul Tibor Selymes şi noul căpitan al Olimpiei, Cristian Munteanu s-au declarat încrezători înaintea primului joc în fața propriilor suporteri:
  • ”Avem nevoie de un rezultat pozitiv în jocul de mâine și sunt convins că putem să-l facem, însă pentru asta trebuie să avem aceeași atitudine pe care am avut-o la Metaloglobus, aceeași dorință, deoarece prin asta am câștigat trei puncte la București. În plus vreau să avem mai multe ocazii și să jucăm un fotbal plăcut spectatorilor”, a declarat Selymes.
  • Clinceniul este o echipă experimentată, o echipă cu mulți jucători care au jucat în prima ligă din România și nu numai, deci cu siguranță vom avea un meci foarte greu, dar noi venim cu tinerețea, atitudine și ambiție și sper să reușim să câștigăm”, a mai spus Selymes.
Cristian Munteanu a fost desemnat căpitan de antrenorul Selymes și a declarat că nu-l apasă banderola, însă îl responsabilizează. El a mai adăugat că se simte foarte bine la Satu Mare, unde a întâlnit un colectiv bun, o atmosferă plăcută și că a jucat cu o mare parte din actualii jucători ai Olimpiei.
  • „Ne așteaptă un meci greu. Suntem conștienți de lucrul acesta, însă noi, jucătorii, am vorbit despre asta în vestiar și vă asigur că toți vor să înceapă meciurile de acasă cu o victorie. Ne gândim numai la victorie și la cele trei puncte și la nimic altceva. Degeaba am câștigat la Metaloglobus dacă nu câștigăm și acasă. Ne așteaptă un meci greu, dar acasă, Olimpia fiind o echipă cu pretenții, nu avem voie să pierdem sub nicio formă, niciun punct”, a spus Cristi Munteanu.
Chiar dacă inițial am fost informați că după conferința de presă se va face o poză de grup cu echipa Olimpiei care va evolua în sezonul 2017/2018, din păcate nimeni nu era pregătit pentru așa ceva... Este al doilea an consecutiv în care presa nu a putut face o poză de grup cu jucătorii Olimpiei, poze care ar rămâne în istoria clubului, însă, se pare că președintele clubului nu este interesat decât de propria imagine pe care o vedem mai des pe pagina de Facebook a clubului decât imagini cu jucătorii...

FC Olimpia 2010 Satu Mare - Academica Clinceni
Stadion: ”Olimpia Daniel Prodan”
Arbitru: Mircea Ardelean (Arad)
Asistenți: Nicolaei Chițoiu (Timișoara) și Călin Cimponeriu (Lugoj);
Arbitru de rezervă: Alexandru Gornic (Arad);
Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj) și Radu Bâtea (Oradea);

Program Liga 2, etapa a II-a:
Vineri, 11 august:
Ştiinţa Miroslava 4 - 4 Dacia Unirea Brăila
Sâmbătă, 12 august:
Sportul Snagov - CS Baloteşti, ora 11:00
CS Afumaţi - AFC Hermannstadt, ora 11:00
Dunărea Călăraşi - CS Mioveni, ora 11:00
FC Olimpia 2010 Satu Mare - Academica Clinceni, ora 11:00
UTA Arad - Metaloglobus Bucureşti, ora 11:00
Pandurii Târgu Jiu - Chindia Târgovişte, ora 11:00 (DigiSport)
Foresta Suceava - ASA Târgu Mureş, ora 11:00
Luceafărul Oradea - Ripensia Timişoara, ora 11:00
ASU Politehnica Timişoara - FC Argeş, ora 16:00 (DigiSport)

Biletele pot fi achiziţionate de la noul Fan Shop Olimpia
Cu sprijinul suporterilor, clubul fanion al judeţului a deschis vineri primul Fan Shop Olimpia. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar abonamentele vor fi disponibile în următoarele formate:
Abonament ACCES GENERAL – 150 lei
– asigură acces la toate meciurile de acasă din acest sezon, precum şi la meciurile din Cupa României
– la fiecare abonament cumpărat vei primi gratuit, la alegere un tricou sau un fular FC Olimpia Satu Mare
Abonament ACCES VIP – 250 lei
– asigură acces la tribuna oficială la toate meciurile de acasă din acest sezon, precum şi la meciurile din Cupa României
În pauzameciului de mâine vor avea loc și două tombole, iar norocoșii vor putea câștiga un tricou sau un abonament care le vor fi înmânate la finalul partidei de antrenorul Tibi Selymes.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii