Imprimă această pagină
Baschet | CSM Satu Mare, la a patra victorie consecutivă Foto: Satu Mare News / Valentin Păduraru

Baschet | CSM Satu Mare, la a patra victorie consecutivă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obţinut în această seară cea mai categorică victorie din acest început de sezon al Ligii Național de Baschet Feminin, în urma succesului repurtat în faţa echipei echipei UPM BC Sirius Tg. Mureș, cu scorul de 91-62 într-o partidă contând pentru etapa a IV-a.
CSM Satu Mare a bifat a patra victorie consecutivă în acest sezon, iar în meciul din această seară sătmărencele au câștigat toate cele patru sferturi (25-17; 28-18; 20-11; 18-16), cea mai mare diferență înregistrată în favoarea CSM-lui fiind de 33 puncte, în sfertul patru: 87-54.
Marius Dobă a început cu Sfârlea, Mandache, Green, Williams și Solopova, în timp ce pentru Sirius au intrat pe parchet Pop, Mitov, Lawrence, Robinson și Beldian. Primele puncte din meci au fost înscrise de Williams, 2-0, după care Solopova a marcat prima triplă din cele zece reușite de sătmărence în această seară și CSM conducea cu 5-0. Oaspetele au marcat primele puncte abia în minutul trei, primul sfert încheindu-se cu un avans de opt puncte în favoarea sătmărencelor, 25-17.
Sfertul doi a început la fel de bine pentru CSM, Williams marcând din nou prima, 27-17, după care Green și Mandache au înscris câte o triplă și scorul era 33-17 pentru CSM. Sirius a înscris primele puncte ale sfertului doi tot după trei minute, 33-19, la pauza mare avantajul sătmărencelor crescând la 18 puncte, 53-35.

Partea a doua a meciului a aparținut în totalitate CSM-lui care și-a adjudecat sfertul trei la o diferență de nouă puncte (20-11), iar în ultima parte a jocului s-a înregistrat cea mai mare diferență de puncte, sătmărencele având un avantaj de 33 de puncte (87-54) cu 3,34 minute înainte de final.
Pe final, Marius Dobă i-a acordat câteva minute jucătoarei Anamaria Kadar, care s-a descurcat bine și a fost aproape să marcheze, dar și Marinei Sfârlea, care din păcate nici în meciul de azi nu a reușit să înscrie niciun punct... Și ultimul sfert s-a încheiat cu un avantaj de partea sătmărencelor, 18-16, iar la final am consemnat cele mai multe puncte marcate într-un meci din acest sezon de baschetbalistele de la CSM (91), care ne dau speranțe înaintea meciurilor din Liga Europei Centrale.

Pentru CSM Satu Mare urmează două meciuri în Liga Europei Centrale, ambele în deplasare, primul meci, miercuri, 25 octombrie, la Marburg, iar al doilea la Arad, duminică, 29 octombrie. Tot la Arad se va disputa și următorul meci din Liga Națională de Baschet Feminin, sătmărencele jucând în etapa a V-a cu FCC ICIM CSB Arad.

CSM Satu Mare 91 - 62 UPM BC Sirius Tg. Mureș (25-17; 28-18; 20-11; 18-16)
Sala: LPS Ecaterina Both (Satu Mare);
Spectatori: aproximativ 150;
Arbitri: Amalia Marchiș, Marius Opriș și Alina Dekany;
Comisar FRB: Radu vaida;
CSM Satu Mare: Harrison – 23 puncte, D. Williams – 17 puncte (10 recuperări), Mandache – 16 puncte, Solopova – 14 puncte, Baltic – 12 puncte, Green – 5 puncte, Szmutku – 4 puncte, Sfîrlea, Kadar;
Antrenor: Marius Dobă;
Tg. Mureș: Lawrence – 16 puncte, Robinson – 14 puncte, S. Williams – 11 puncte, Beldian – 8 puncte, Pop – 6 puncte, Mitov – 4 puncte, Meszaros – 3 puncte, Gal, Feises;
Antrenor: Ionel Brustur.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii