Cei mai buni judoka de la CSM Satu Mare - CS Fuşle Security au fost premiați

Conducerea clubului de judo CSM Satu Mare – CS Fuşle Security a organizat vineri seară, la restaurantul Aurora, fetivitatea de final de an în cadrul căreia şi-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2018.

Pe parcursul anului 2018, CSM Satu Mare - CS Fuşle Security a în cadrul  campionatelor naţionale 4 medalii de aur, 2 medalii de argint, 5 medalii de bronz şi două locuri 5, iar la turneele şi cupele la care au participat sportivii sătmăreni s-au strâns alte 97 de medalii.

  • “Dincolo de clasamentul pe care l-am realizat conform rezultatelor obţinute de sportivi, cred că mai important este faptul că avem trei judoka componenţi ai loturilor naţionale, la categoriile lor de vârstă. Mă refer aici la Alexandru Paşca, Paula Paştiu, Sebastian Coţ. Tot important pentru clubul nostru este că în 2018 am început să participăm la cupele europene. Este un început şi acesta, la adevăratele competiţii”, a declarat Marian Halas.

La capitolul realizări în anul 2018 se poate trece şi organizarea în premieră în oraşul nostru a unui campionat naţional de judo - finala la categoria U13 (22-24 iunie ), iar pentru anul viitor, Marian Halas a declarat ca la Satu Mare se va organiza Campionatul Naţional de judo U14 şi U16.

Altfel, pe primul loc în clasamentul clubului sătmărean se află Sebastian Coţ, vicecampion naţional la 100 kg U21 şi medaliat cu bronz la Balcaniada U21 de la Sibiu.

Topul sportivilor de la CSM Satu Mare - CS Fuşle Security:

1. Sebastian Coţ

2. Carina Paşca

3. Miguel Codreanu

4. Antonio Ilie

5. Giulia Paşca

6. Adina Micaş

7. Rareş Paşca

8. Paul Cîmpan

9. George Ilie

10. Paula Paştiu

Antrenori: Marian Halas şi Vasile Fuşle.

Primii 5 sportivi din clasament au fost recompensaţi cu premii în bani, iar restul au primit diplome şi pachete cadou.

Întreaga familie CSM Satu Mare – CS Fuşle Security transmite sportivilor şi sătmărenilor să aibă parte de sărbători frumoase şi călduroase.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii