banner draxkmaier satu mare

Dakar 2019 | Mani Gyenes, locul 38, după primele șase etape

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Etapa a VI-a de la #Dakar2019 s-a desfășurat duminică (13 ianuarie) între localitățile Arequipa și San Juan de Marcona pe o distanță de 838 km, dintre care 317 km au fost probă specială.

Mani a început partea a doua a competiției cu o nouă clasare foarte bună, la finalul zilei a șasea riderul sătmărean ajungând al 38-lea, cu timpul de 5 ore, 50 minute și 29 secunde, iar în clasamentul general a urcat până pe locul 38, cu timpul de 28h 07' 59''. Pe parcursul etapei a șasea, Gyenes a avut probleme cu răcirea la motocicletă: ”La km 30 au apărut problemele cu răcirea și a fost o probă specială în care am pierdut foarte mult timp. Mă bucur că am ajuns în bivuac și îmi doresc foarte mult să termin acest raliu”, a declarat Mani la finalul etapei a șasea.

La clasa Malle Moto (fără asistență tehnică), Mani Gyenes a încheiat etapa 6 pe locul patru, cu 24 minute în spatele câștigătorului MARK TIELEMAN, iar în clasamentul general este al doilea, cu 35 minute de recuperat față de olandez.

La clasa Marathon, Mani Gyenes a încheiat etapa 6 pe locul opt, cu 54 minute în spatele câștigătorului Maurizio Gerini, iar în clasamentul general al categoriei se situează pe locul 6.

Luni, la #Dakar2019, concurenții au o nouă întâlnire cu dunele Atacamei, etapa a VII având o lungime de 395 km, dintre care 331 km de probă specială. Mani este progrmat să ia startul la ora locala 7:15 (ora României - 14:15).

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii