Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Patru elevi din județul Satu Mare au obținut media 10 la Evaluarea Națională din acest an.

Primele rezultate ale Evaluării Naţionale vor fi afişate, marţi, până la ora 12.00, iar elevii nemulţumiţi vor putea depune contestaţii, până la ora 20.00.

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a solicitat, astăzi, în ședința Comisiei de Dialog Social, reprezentanţilor instituţiilor de învățământ din județul Satu Mare ca până la începerea noului an şcolar să existe la nivelul judeţului o evidenţă actualizată privind numărul cabinetelor şcolare, dotarea acestora, încadrarea cu personal sanitar, medici respectiv asistenţi medicali.

Vineri, 21 iunie 2019, pentru susținerea probei scrise la Limba și literatura maternă au fost prezenți 561 de candidați, din 708 înscriși la Limba și literatura maghiară, respectiv 60 de candidați, din 62 înscriși la Limba și literatura germană.

Elevii de clasa a VIII-a au susținut azi a doua probă, cea de matematică, la Evaluare Națională 2019, modele de subiecte fiind publicate pe site-ul Ministerului Educației, subiecte.edu.ro.

Pentru a promova în rândul tinerilor componenta creativă a domeniului științific și tehnic, în acest an școlar Ministerul Educației Naționale a lansat o nouă provocare: Olimpiada de Creativitate Științifică.

Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare se află în procesul de realizare a Raportului privind Implementarea Statutului Elevului la nivel Județean (RISEJ).

În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare continuă proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă!” pentru a-i readuce pe tinerii sătmăreni în orașul natal, după terminarea studiilor.

Marți, 18 iunie 2019, pentru susținerea probei scrise la Limba și literatura română au fost prezenți 2247 de candidați, din 2641 înscriși.

Concertul de percuție organizat de „Casa Prieteniei” a Caritas, cu ocazia finalizării anului școlar, a ajuns la a șaptea ediție.

Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează în perioada 24-28 iunie 2019, între orele 10-12, prima ediție a Școlii de Vară ”CulturoVacanța”, pentru copii cu vârsta minimă de 7 ani.

Absolvenții instituţiilor de învăţământ sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele agențiilor pentru ocuparea forţei de muncă pentru a beneficia de servicii personalizate în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare.

Primăria Odoreu a fost ieri gazda festivității de evaluare şi premiere a unităților de învățământ care au colectat cele mai mari cantități de flacoane de tip PET pe elev, în cadrul proiectului de educație ecologică ”Labirintul reciclării” și în cadrul proiectului INTERREG ROHU62 ”Coridor verde fără frontiere”.

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială prin Centrul de Creșe anunță faptul că pe timpul verii o parte dintre creșele sătmărene se vor închide temporar.

Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul cercului de teatru amator al Centrului Cultural al Municipiului Carei vă invită vineri, 14 iunie 2019, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei, la premiera spectacolului de teatru „Dawn way”, de Oleg Bogaev, traducerea aparținând actriței Elvira Rîmbu.

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” organizează miercuri, 12 iunie, între orele 17,00 și 19,00, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul Living Library (Bibliotecă vie), cu scopul de a facilita dialogul, de a reduce prejudecăţile şi de a încuraja buna înţelegere între persoane aparţinând diferitelor categorii sociale, comunităţi etnice, religioase sau de altă natură.

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, prin Centrul Multifuncțional „Alter Ego”continuă în acest an proiectul “Tabăra de Vară Altfel”.

În cadrul celei de a XV-a ediţii a campaniei naţionale Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, ieri, 4 iunie, a fost organizată la sediul Taberelor Şcolare o masă rotundă dedicată prevenirii violenţei împotriva femeilor, în general, şi a violenţei în familie, în special.

În cadrul celei de-a doua ediții a Galei Elevului Reprezentant, președinta Consiliului Elevilor Satu Mare, eleva Varga Andrea, a fost nominalizată în cadrul secțiunii "Elevi care schimbă comunitatea" pentru contribuția sa în lupta pentru îmbunătățirea actului educațional.

Pentru prima sesiune a examenului național de Bacalaureat - 2019, în județul Satu Mare s-au înscris 2017 candidați.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii