Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zilele Orașului Satu Mare, ajuns la ediția cu numărul XXII, se va desfășura în perioada 25-27 mai.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pământului, Școala Gimnazială Berveni în parteneriat cu Agenția Pentru Protecția Mediului Satu Mare organizează din anul 2015 concursul pe teme eco ”Memorialul Molnar Zoltan”,

Programul naţional ”Şcoala Altfel” oferă multe oportunităţi de învăţare non-formală elevilor.

Sâmbătă, la Școala gimnazială ”Octavian Goga” din municipiul Satu Mare s-a desfășurat concursului județean "Matematica - punte între științe", concurs la care au participat peste 400 de elevi de la 16 unități școlare din județ.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a publicat rezultatele obținute de elevii clasei a IV-a la Olimpiada de limba română, etapa județeană, care s-a desfășurat în weekend.

Polițiștii Poliției Oraș Tășnad din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au primit azi vizita a 23 de elevi din clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială Tășnad, în cadrul proiectului ”Școala Altfel”.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a avut loc azi o conferință de presă la care au fost prezenți elevii și profesorii care au obținut, la olimpiade școlare pe discipline, premiile cele mai valoroase, adică premii sau mențiuni acordate de Ministerul Educației Naționale.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare organizează în perioada 16 aprilie – 31 mai 2018 Campania de orientare vocațională ”Îmi construiesc viitorul!”, în parteneriat cu unitățile de învățământ și operatori economici din județ.

La Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” din Dej, sâmbătă, 14 aprilie, a avut loc a XVIII -a ediție a Concursului interjudeţean de matematică „Dumitru Ţiganetea”.

Un număr de 25 de concurenți din 13 județe și din Municipiul București au participat în perioada 2-6 aprilie 2018 la Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn.

Satu Mare s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Olimpiada Națională de Matematică.

În perioada 3-7 aprilie, 2018 se va desfășura în județul Satu Mare, Olimpiada Națională de Matematică 2018, cea mai prestigioasă competiție școlară de la noi din țară, la care vor participa cei mai buni elevi pe care îi are România în acest moment.

Cei mai pricepuți elevi din țară, care se specializează în meseria de tâmplar, se întrec în aceste zile la Carei.

Lotul județului Satu Mare participant la Olimpiada Națională de Matematică este alcătuit din următorii elevi:

Elevii calificați la etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura română – gimnaziu, Baia Mare 3-6 aprilie 2018:

Etapa națională a Concursului de Matematică aplicată ”Adolf Haimovici” va avea loc, în data de 12 mai, la Iași.

În conformitate cu datele centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare,

În conformitate cu datele centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare,

Săptămâna viitoare, județul Satu Mare va gazdui Olimpiada Națională de Matematică. Inspectorul școlar general, Călin Durla, a declarat, azi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că la Olimpiada Națională de Matematică participă opt elevi din Satu Mare.

În perioada 3-7 aprilie, 2018 se va desfășura în județul Satu Mare, Olimpiada Națională de Matematică 2018, cea mai prestigioasă competiție școlară de la noi din țară, la care vor participa cei mai buni elevi pe care îi are România în acest moment.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card