Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

În judeţul Satu Mare, Școala Gimnazială "Mircea Eliade" (2015), Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia (2015) şi Liceul Teoretic Carei (2016) au fost beneficiarele proiectului, 2.500 de copii şi cadre didactice având condiţii de studiu mai bune şi nu numai. 

Biblioteca Municipală Carei demarează un nou proiect educațional pentru promovarea lecturii și a deprinderilor pentru citit adresat elevilor de gimnaziu.

La Școala Profesională ”George Coșbuc” din Medieșu Aurit a avut loc ieri lansarea unui proiect pilot prin care 80 de copii din clasele 0-8 beneficiază de cursuri gratuite de robotică și programare.

Elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu” au obținut rezultate remarcabile în prima etapă a Concursului de Inovație Tehnică și IT desfășurat în weekend.

Elevii smart din județele Satu Mare, Bihor, Sălaj și Maramureș pot participa la concursul de Inovație Tehnică și IT DaVinci, care va avea loc în data de 12 octombrie, începând cu ora 10:00, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

Cea mai prestigioasă instituție de învățământ din județul Satu Mare, Colegiul Național Mihai Eminescu, împlinește 100 de ani de la înființarea ca liceu cu limba de predare limba română.

Poliția Română și Lidl continuă educația rutieră prin campania națională „Verde la educație pentru circulație”, un proiect adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, pentru al șaptelea an consecutiv.

Elevii din județul Satu Mare au dus la bun sfârșit un nou proiect inedit.

Un număr de 38 de copii cu deficiențe mintale și sindrom Down vor merge la școală din acest an, în Carei. Aici a fost înființat un centru cu 5 clase pentru școlarii din ciclul primar și gimnazial, cu predare în limbile română și maghiară.

Ediția de anul acesta are loc sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 11:00, în parcările a 180 de magazine Lidl din țară. Lista magazinelor în care va avea loc evenimentul este disponibilă pe site-ul lidl.ro.

Gheorghe Moldovan, profesor de matematică la Școala Profesională “George Coșbuc” Medieșu Aurit, Satu Mare, a lucrat la dezvoltarea Ghidului de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a V-a.

Începând cu acest an școlar, copiii cu autism din zona Negrești-Oaș pot merge și la grădiniță, datorită grupei înființată de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019.

Prefectul Darius Filip a premiat azi elevii sătmăreni de nota zece la examenele naţionale din sesiunea 2019.

Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare, structura reprezentativă a elevilor din judeţul Satu Mare, anunță începutul alegerilor pentru Consiliul Școlar al Elevilor, respectiv Consiliul Județean al Elevilor.

Proiectul Friendly Artificial Intelligence – Inteligențe artificiale prietenoase, realizat de elevii CN ”Mihai Eminescu” s-a calificat să reprezinte România la Expo Science International MILSET, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, care se desfășoară în perioada 22-28 septembrie 2019.

Primarul Aurelia Fedorca a semnat ieri contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea primei creșe din orașul Negrești-Oaș. Creșa va fi construită pe locul fostei școli nr. 2, pe strada Popești.

Elevii sătmăreni au fost întâmpinaţi încă din prima zi de şcoală de un mesaj preventiv venit din partea instituţiilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne prin campania naţională 10 pentru siguranţă.

În fiecare an, în luna septembrie, milioane de cetăţeni sunt invitaţi să viziteze monumente istorice sau să participe la evenimente prin care pot descoperi patrimoniul cultural din întreaga Europă cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului (ZEP), organizate la iniţiativa comună a Consiliului Europei şi a Uniunii Europene.

Școala Profesională "George Coșbuc" din Medieșu Aurit, județul Satu Mare, continuă programul Digitaliada și desfășoară anul școlar 2019-2020 în laborator echipat cu tablete pentru ca fiecare elev să poată lucra individual în timpul orei, cu laptop pentru profesor și videoproiector pentru clasă.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii