Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ministrul interimar al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul şcolar 2019-2020 să fie luni, 9 septembrie.

Elevii ar putea avea vacanta de vara prelungita cu inca o saptamana.

De luni, Primăria Negrești Oaș deschide, la Muzeul în Aer Liber, Tabăra de creație gratuită pentru copii pe care o organizăm pe parcursul a două săpătămâni.

Aplicații pentru case inteligente, tipărire 3D, micro:bit, roboți și jocuri video – sunt doar câteva dintre activitățile inițiate de profesori de informatică în anul școlar 2018-2019, cu sprijinul finanțării acordate Societe Generale European Business Services, în cadrul programului Predau Viitor dezvoltat de Asociația Techsoup în parteneriat strategic cu Romanian-American Foundation.

Anul acesta, România a fost reprezentată, la categoria fete, de un echipaj din Satu Mare.

Miercuri, 24 iulie 2019, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ – sesiunea 2019. Centrul de examen a fost organizat la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a premiat-o în cadru festiv pe absolventa Teodora Iulia Bărăian pentru performanța de a fi obținut singura medie de 10 la Bacalaureat, la nivelul județului Satu Mare, și i-a acordat o diplomă de excelență.

Eleva Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, Ioana Roman, a participat la Conferința Liderilor Tineretului Mondial.

În perioada 8-13 iulie 2019, la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu Mare, s-a desfășurat a IV-a ediție a Taberei internaționale de matematică “Lions Someș” Satu Mare, adresată elevilor din clasa a VI-a.

Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019, s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web www.bacalaureat.edu.ro.

Rezultatele repartizării în învățământul liceal din județul Satu Mare se găsesc postate pe pagina web www.admitere.edu.ro și pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro.

Elevii care au susţinut Evaluarea Naţională află astăzi, 12 iulie, în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a, după prima etapă a repatizării computerizate.

Un singur elev din județul Satu Mare a obținut media 10 la Bacalaureat.

În perioada 8 - 13 iulie 2019, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, în parteneriat cu Clubul „LIONS SOMEȘ” Satu Mare, SSMR Satu Mare și Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu Mare organizează a IV-a ediție a Taberei de matematică ”Lions Someș” Satu Mare, pentru elevi de clasa a VI-a.

Biblioteca Județeană Satu Mare, continuă tradiția începută în urmă cu șase ani și organizează în perioada 10 iulie – 29 august 2019, o serie de activități creative și recreative destinate copiilor.

Vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezenta integrala, prevede una dintre masurile anuntate de PSD pe site-ul oficial.

Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web a Ministerului Educației Naționale http://evaluare.edu.ro

Pentru prima sesiune a examenului național de Bacalaureat - 2019, în județul Satu Mare s-au înscris 2017 candidați.

Elevul Liviu Terebeș din clasa a XI-a B de la Colegiul Național Mihai Eminescu a obținut premiul I absolut și medalie de aur la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa Centrală, de Sud și Sud-Est.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii