Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Miercuri, Stadionul Someșul din Satu Mare a fost gazda celui de-al doilea meci din istorie pentru Olimpia MCMXXI într-o competiție națională, pierdut însă în fața celor de la CSC Sânmartin, care au câștigat cu 5-0 și s-au calificat în turul următor al Cupei României.

Miercuri, de la ora 17:30, pe Stadionul Someșul, Olimpia MCMXXI Satu Mare va juca în turul doi al fazei naţionale a Cupei României în compania echipei din Liga 3, CSC Sânmartin. 

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Șah de la Satu Mare a ajuns joi, 8 august, la un bun final. Timp de o săptămână, la Casa Meșteșugarilor din municipiu au mutat piese 246 de șahiști din România, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Germania, Slovacia, Spania și Scoția.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, astăzi, programul meciurilor Fazei I a Cupei României, ediţia 2019/2020, etapa naţională.

Casa Meșteșugarilor din Satu Mare va găzdui în perioada 2-8 august 2019 cea de-a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Șah Satu Mare. Actuala ediție cuprinde șase turnee, iar fondul total de premiere depășește 30.000 lei.

Iubitorii motor-sportului sunt așteptați în acest weekend la Luna Şes, unde va avea loc ediția a VI-a a Campionatului internaţional de viteză pe traseu montan ”CUPA LUNA ŞES – VITEZĂ PE TRASEU MONTAN”.

La finalul săptămânii trecute, la Brașov a avut loc ediția 2019 a Campionatului Național de înot pentru copii, categoria de vârstă 10-11 ani, competiție la care sătmăreanul Tudor Pop a câștigat proba de 50m liber.

Echipa pregătită de Nelu Donca, s-a impus în ultimul act al Cupei României - faza județeană în fața celor de la Talna Orașu Nou la loviturile de departajare, după ce la finalul celor 90 minute, scorul a fost egal 1-1.

Anul acesta, sătmărenii sunt invitați să înceapă vara cu Activital Sports Center, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare a desfăşurat azi, 14 iunie, pe terenul de sport din localitatea Agriș, etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situații de Urgență.

Ediția cu numărul 123 a celebrului turneu de tenis de la Roland Garros este în plină desfășurare, cei mai în formă jucători și jucătoare luptându-se în 2019 pentru premii totale de  €42,661,000, cu 8% mai mari față de cele oferite în ediția trecută.

S-a tras cortina și peste cea de a V- a ediție a Cupei CBA la handbal feminin, Centru Olimpic Baia Mare fiind echipa câștigătore a ediție din acest an.

Alături de Kaufland România, Asociația Cutezătorii Munților și partenerii locali invită sătmărenii, între 8-9 iunie, la o nouă ediție Bucurie în Mișcare Satu Mare.

Asociația Femeilor Motocicliste – WIMA ROMÂNIA – susţine, organizează şi participă activ la desfăşurarea în România, în premieră naţională şi internaţională, în perioada 31 mai – 1 iunie 2019, a Women Riders World Relay (WRWR), singura ştafetă moto la nivel mondial exclusiv feminină.

Să faci împrumut la bancă sau să vinzi diverse bunuri pentru a putea fi alături de echipa favorită într-o finală de Champions League nu ar fi ceva neapărat nou, de-a lungul timpului circulând destule povești de acest gen pe internet.

Kurtinecz Brandon a câștigat și ediția din acest an a Tower Run, însă, față de anul trecut, cu un timp mai slab cu trei secunde.

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, de Ziua Copilului, CS Atletik Satu Mare organizează turneul Internațional de Handbal ”Cupa CBA”. 

Echipa de baschet din cadrul CSM Satu Mare a fost învinsă de Sepsi în jocul decisiv al finalei LNBF. Sătmărencele au pierdut titlul național în ultimele secunde ale meciului disputat în această seară în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Diseară, de la ora 19:00, în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe se joacă meciul decisiv al finalei LNBF dintre ACS Sepsi SIC la Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare.

Sătmărenii sunt invitați să se înscrie la a treia ediție a Tower Run - ”Cursa palatului”.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii