Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, va pierde fotoliul de ministru al Tineretului și Sportului, în urma remanierii guvernamentale anunțată de președintele PSD Liviu Dragnea.

Deputatul UDRM de Satu Mare, Magyar Lóránd, a adresat, în 10 octombrie, o întrebare Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale cu privire la clădirea aflată pe strada 1 decembrie 1918, cunoscută ca fostul sediul al Direcției Agricole.

Fostul primar al municipiului Satu Mare și coordonator al Organizației Județene Satu Mare a PRO România, Dorel Coica, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida din nou pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, însă numai dacă vor fi două tururi de scrutin.

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, este de părere că Referendumul nu ajută cu nimic societatea românească, fiind inutil, ”la fel ca și prezența domnului Dragnea în politica românească”.

Partidul înființat de fostul premier Victor Ponta, Pro România, are sediu și în Satu Mare.

Azi a debutat la Satu Mare campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei civice #OameniNoi în politică. Inițiativa are ca scop reformarea legislației electorale, în vederea simplificării accesului cetățenilor competenți în politică (oameni-noi.ro).

Circa 200 de sătmăreni au ieşit duminică după amiaza în centrul municipiului Satu Mare pentru a participa la o manifestare pro referendum.

Valentin Popa a demisionat, joi, din funcţia de ministru al Educaţiei, după ce în cursul dimineţii a avut loc o discuţie la Palatul Parlamentului cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Președintele executiv al Organizației Județene Satu Mare a PSD, Ciprian Ardelean, se alătură colegilor din PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare s-a întrunit miercuri seară pentru a discuta depre problemele din interiorul partidului, iar astăzi, Aurelia Fedorca, președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat a transmis un mesaj de unitate pentru detensionarea situației.

Deputatul PSD Octavian Petric se alatură colegilor săi care au semnat scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Senatorul UDMR Turos Lóránd prin interpelație adresată către prim ministrului Viorică Dăncilă cere permanentizarea punctului de trecere a frontierei la Peleș.

Valentin Macec a fost instalat oficial, vinerea trecută, într-unul dintre cele trei posturi de consuli ai Ambasadei României de la Londra.

Deputatul de Cluj Adrian Oros, vicepreședinte PNL, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie alimentară şi Servicii specifice din Camera Deputaților, s-a aflat azi la Satu Mare. 

Consilierul județean PNL, Adrian Cozma, a transmis un comunicat de presă privind pesta porcină. Acesta e de părere că trebuie să aflăm ”cine controlează acest balaur”.

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene și Institutul European din România, organizează duminică, 19 august 2018, la Negrești-Oaș, o nouă ediție a „Consultărilor cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene“, în parteneriat cu Primăria Orașului Negrești-Oaș.

”O sumă de peste 800 de milioane de euro destinată pentru sprijinirea investițiilor agricole este disponibilă la AFIR, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Agricultorii pot aplica pentru diferite sume în vederea dezvotării fermelor”, potrivit celor declarate de Magyar Lóránd, deputat UDMR Satu Mare.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat timp de două zile în județul Satu Mare, la Tășnad, respectiv la Ardud, la Festivalul Medieval. Întrebat cum comentează faptul că la București, PNL este în opoziție cu UDMR, în timp ce la Satu Mare, cele două partide sunt într-o alianță, atât la municipiu, cât și la nivel de județ, Ludovic Orban consideră că decizia trebuie luată de către conducerea PNL Satu Mare, pe baza înțelegerii dintre cele două partide.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii