Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

În această toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box, singurul din Transilvania.

Conducerile USR și PLUS au agreat marți, 6 august, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”.

Viceprim-ministru şi ministru al Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu se va afla marţi, 6 august 2019, la Satu Mare.

Parlamentarii Uniunii Salvați România Cristina Prună și Claudiu Năsui vin în Satu Mare miercuri, 7 august, pentru a discuta despre legi, antreprenoriat și investiții.

Deputatul PNL, Romeo Nicoară, susține că situația generată de tragedia de la Caracal a creat o stare de emoție cum, din păcate, s-a mai întâlnit în ultimii ani, vezi Colectiv sau OUG 13. Acesta susține că tragedia din Caracal a fost generată de incompetența autorităților, în timp ce profesioniștii nu au loc în instituții din cauza ”sistemului bolnav PCR (pile-cunoștințe-relații)”.

Ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, le-a solicitat prefecților și șefilor structurilor județene ale M.A.I. să efectueze în cel mai scurt timp o analiză privind principalele riscuri și vulnerabilități existente la nivelul fiecărui județ.

Guvernul continuă proiectul care va debloca activitatea micilor fermieri, îi va ajuta să-și valorifice produsele și va aduce pe mesele românilor produse de calitate.

Eva Mărginean a început de astăzi un nou mandat de consilier județean.

Președintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

Sătmăreanul Mihai Huzău, consilier local ALDE, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, printr-o decizie a premierului publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Ministrul de interne Carmen Dan a demisionat, azi,  înaintea CEx al PSD. Dan a precizat că i-a cerut Vioricăi Dăncilă să nu mai discute problema remanierii ei în cadrul CEx. 

Agricultura, ca și  alte sectoare ale economiei românești, duce o acută lipsă de forță de muncă. Deputatul UDMR de Satu Mare, Lorand Magyar, face un apel către fermieri, să folosească facilitățile fiscale acordate pentru angajarea tinerilor în agricultură.

Preşedintele AEP Constantin Buică a anunţat că Autoritatea Electorală Permanentă a pregătit o paltforma on-line unde românii din Diaspora se pot preînregistra şi opta pentru votul la secţie sau prin corespondenţă, la alegerile prezidenţiale din toamnă.

De azi înainte, alegerile vor fi ferite de disfuncționalități și incidente de tipul celor produse la secțiile de votare din străinătate la 26 mai 2019.

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, Eugen Teodorovici - preşedinte executiv, iar Mihai Fifor - secretar general, în cadrul Congresului Național care s-a desfășurat astăzi la București.

Deputatul UDMR de Satu Mare, Lorand Magyar, a făcut în ultimii trei ani mai multe demersuri pentru ca Hotelul Sport, Taberele Școlare și Sala de scrimă ”Alexandru Csipler” să fie modernizate. 

Prețul gazelor naturale va scădea cu peste 5% pentru românii clienți casnici.

Alături de primari de municipii din țară, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a întâlnit azi cu premierul Viorica Dăncilă.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii