Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Guvernele PSD au alocat în ultimii ani județului Satu Mare sume pentru investiții de 20 de ori mai mari decât cele alocate de guvernările anterioare.

Potrivit unei dispoziții emise de Primăria Municipiului Satu Mare, în oraș au fost stabilite 19 locuri speciale privind afișajul electoral pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2019.

Întrebările propuse de președintele Klaus Iohannis pentru referendumul pe justiție sunt:

Excelența Sa Hans G. Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a avut în această dimineață o întâlnire cu reprezentanți ai Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Satu Mare (PIMM), filiala locală a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Efectele Guvernării PSD în Satu Mare: salariile au crescut cu 47%, iar pensiile cu 25%. PSD a transmis rezultatele Institutului Național de Statistică cu privire la efectele guvernării PSD la Satu Mare.

Cazul Hotelului Sport din Satu Mare se întinde pe un interval de timp îndelungat. Clădirea aflată în posesia Ministerului Sporturilor și Tineretului de ani de zile nu mai este utilizată.

După 30 de ani în care politicienii de la celelalte partide doar au promis, Guvernul PSD a reușit să demareze cele mai mari proiecte de infrastructură pe care sătmărenii le așteaptă de o viață.

Consilierul județean PNL Adrian Cozma a spus azi, în cadrul unei conferințe de presă, că ”ministrul Agriculturii este groparul agriculturii românești”, asta după ce Guvernul împreună cu Ministrul Agriculturii Daea au reuşit performanţa ca prin 2 acte normative din 2018 să limiteze creşterea porcilor în gospodării.

Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, candidați la alegerile europarlamentare, se vor afla mâine la Satu Mare împreună cu președintele UNPR Gabriel Oprea.

În conformitate cu decizia Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, agricultorii vor beneficia de un sprijin material crescut față de cele existente în prezent.

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a prezentat azi, în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul Primăriei orașului Negrești-Oaș proiectele de investiții pe care ministerul, prin instituțiile subordonate, le va derula în acest an în județul Satu Mare.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a plantat azi puieți de stejar în pădurea Mujdeni, participând astfel la acțiunea Regiei Naționale a Pădurilor, Romsilva, care are programate în acest an regenerări pe 100 de hectare în județul Satu Mare, în valoare de 2,4 milioane lei.

Mâine, 4 aprilie, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, va efectua o vizită de lucru în judeţul Satu Mare. Timp de cinci ore, acesta va efectua mai multe vizite de lucru.

Pentru construirea șoselei de ocolire a municipiului Satu Mare a fost nevoie de exproprierea unor terenuri. Acest lucru s-a și întâmplat, construcția drumului decurge într-un ritm bun, însă proprietarii terenurilor expropriate nu și-au primit despăgubirile nici până în prezent.

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, a anunțat că susține implementarea în legislația românească a unei recomandări votate de Parlamentul European încă din 2015, care prevede acordarea dreptului de vot și tinerilor care au împlinit deja vârsta de 16 ani.

La sediul Tribunalului Satu Mare a avut loc azi desemnarea prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Satu Mare la alegerile pentru desemnarea membrilor din România a Parlamentului European.

Președintele Pro România, Victor Ponta, s-a aflat azi într-o vizită scurtă la Satu Mare. Acesta a precizat că după alegerile europarlamentare, este necesară schimbarea conducerii Camerei Deputaților.

Președintele Partidului Pro România, Victor Ponta, se va afla azi, 28 martie 2019, într-o vizită în Satu Mare, unde se va întâlni cu coordonatori din județ ai Pro România.

Mircea Govor revine la conducerea social-democraților sătmăreni. El a fost ales astăzi în funcția de președinte executiv al PSD Satu Mare, loc rămas vacant.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii