davis banner

Conducerea PNL Satu Mare reacționează, după ce mai multe afișe cu mesajul „PNL creștele taxele” au apărut în oraș.

Măsura Guvernului prin care anulează dreptul firmelor să poată plăti amenzile în cuantum de 50% dacă plata se face în 15 zile, e foarte inoportună, ca să nu zicem că e împotriva economiei, susține deputatul PNL Adrian Cozma.

Tinerii liberali sătmăreni alături de alți peste 150 de colegi liberali din întreaga țară au participat în aceste zile la cea de-a XIV-a ediție a Școlii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu” din Sighetu Marmației, găzduită de TNL Maramureș.

Organizația Femeilor Liberale din Satu Mare  susține inițiativa legislativă care prevede un mediu mai sigur pentru copii în spațiul online.

Apaserv, despre acuzațiile deputatului Cozma: „Cerem domnului deputat să nu discrediteze munca depusă de colegii noștri. Dacă dorește să se implice proactiv, poate să urgenteze evaluarea proiectelor depuse de Apaserv și primăriile din județ”.

„25 de milioane de lei e una dintre ultimele țepe trase sătmărenilor prin intermediul Apaserv S.A.. Acel apaserv unde distinsul edil pretinde că și-a început cariera profesională și unde o continuă familia și prietenii dumnealui”, a declarat deputatul PNL Adrian Cozma azi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Deputatul UDMR de Satu Mare, Lóránd Magyar, cere ministrului Agriculturii să elaboreze norme metodologice privind aplicarea Legii Porcului astfel încât porcii crescuți în gospodării să poată fi vânduți și în continuare.

„E important să revenim cât mai rapid la starea de dinaintea limitării utilizării banilor cash”, susține deputatul PNL Adrian Cozma.

Tinerii  au nevoie de instrumente care să-i încurajeze să înființeze, cumpere sau să preia fermele, susține deputatul UMDR de Satu Mare, Magyar Lóránd, care anunță deschiderea perioadei de finantare pentru granturi în valoare de pana la 70.000 de euro destinate tinerilor fermieri. 

Deputatul PNL Adrian Cozma se arată împotriva măsurii desființării plăților cu bani cash pe motiv că afectează libertatea oamenilor.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor lansează în perioada 30.10-30.12.2023 programul de atragere de fonduri pentru Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd prin PNRR, în valoare totală de 228.221.855 euro. 

UDMR solicită dezvoltarea unui nou sistem de sprijin de stat pentru crescătorii de bovine de carne. Un poriect de lege în acest sens a fost depus miercuri în Parlament și prevede acordarea unui sprijin special celor care lucrează în sector. 

Deputatul PNL Adrian Cozma acuză conducerea Primăriei Satu Mare că pune piedici în construirea unui corp nou de clădire pentru cei 350 de elevi din clasele I-IV de la Școala ”Lucian Blaga” care învață în apartamente de bloc.

Prioritate absolută pentru ambulanțe, un proiect de lege inițiat de deputatul PNL Adrian Cozma. 

Unul dintre cele mai importante drumuri de legătură din Țara Oașului, Drumul Comunal 6 dintre Cămărzana și Turț (5 km) se află în faza finală a modernizării, iar pe traseu a ajuns și ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, cu ocazia vizitei de lucru în județul Satu Mare, alături de deputatul PNL Adrian Cozma.

Ziua de 1 octombrie declarată ”Ziua Internațională de luptă împotriva Cancerului de Sân” a fost marcată la Satu Mare de Organizația Femeilor Liberale alături de cadre medicale. 

Sute de tineri liberali din toată țara participă în perioada 14-17 septembrie 2023 la o nouă ediție a Școlii de Vară, desfășurată sub tematica ”Leading the change. Destination 2024”. 

Tineretul liberal a efectuat o acțiune de igienizare a rigolelor din zona Noroieni – Micula, de unde au adunat aproximativ 750 kg de deșeuri, în cadtul campaniei “Let’s Do It Romania!”. 

Sâmbătă, 9 septembrie, Organizația de tineret a PNL împreună cu Organizația seniorilor liberali și a Biroului Municipal al PNL, cu sprijinul oamenilor de afaceri liberali a organizat o acțiune privind achiziționarea și donarea a 50 de ghiozdane complet echipate destinate copiilor aflați în dificultate.

Deputatul PNL Adrian Cozma solicită public consilierilor locali să se implice în realizarea unui parteneriat public privat pentru rezolvarea situației acoperișurilor de pe blocuri. 

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii