Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii şi simpatizanţii PNL din Diaspora, că se află într-un ”război” cu PSD, conflict generat de ”atacul” PSD asupra românilor.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că el și liberalii sunt în război cu PSD, iar marea schimbare în România se va produce doar atunci când românii votează PNL. „Noi vom pune un guvern care va lucra pentru români, nu împotriva lor”, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că PSD rămâne un adversar puternic cu care PNL trebuie să se lupte şi ar fi cea mai mare greşeală ca social-democraţii să fie subapreciați. Iohannis le-a transmis liberalilor că oamenii așteaptă soluţii de la PNL şi a precizat că vrea un guvern instalat cât mai rapid.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a coordonat cu succes cel mai consistent demers comun al Opoziției din ultimii ani de zile – moțiunea de cenzură – într-una dintre cele mai complicate conjuncturi politice.

Președintele Organizației Municipale ALDE, Adrian Ștef, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că, deocamdată nu poate pronunța cu privire la eventuala candidatură a sa la alegerile locale de anul viitor.

Moţiunea de cenzură a fost depusă în Parlament, cu 237 de semnături. Guvernul PSD a pierdut sprijinul inclusiv al multor parlamentari din propriul partid și din fosta alianță. Acest guvern și acest partid sunt istorie”, potrivit celor declarate de deputatul PNL Romeo Nicoară.

PSD Satu Mare cere DEMISIA URGENTĂ a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu, având în vedere conflictul evident de interese în care se află după ce prima a semnat în calitate de președinte al Comisiei pentru a-și pune fiul pe lista de priorități ANL, iar al doilea a inițiat proiectul de hotărâre pentru a acoperi afacerile de familie ale colegei sale.

Președintele Klaus Iohannis va participa luni, 30 septembrie, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB).

Organizația Județeană PSD Satu Mare face apel la conducerile organizațiilor locale ale celorlalte partide să îi convingă pe liderii lor de la București să semneze Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor.

Deputatul PNL Romeo Nicoară și preşedintele PNL Satu Mare Adrian Albu au susținut azi o conferință de presă pe tema siguranței cetățenilor şi ordinii publice, ca urmare a evenimentului tragic de la Caracal, în urma căruia au ieşit la iveală o serie de defecte ale sistemului.

Deputatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Romeo Nicoară, se adresează direct Guvernului României cu privire la situația care persistă de ceva vreme în cadrul a două unități administrativ teritoriale din județul Satu Mare.

La sediul Tribunalului Satu Mare a avut loc azi desemnarea prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Satu Mare pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Dan Barna, candidat al alianței USR-PLUS la prezidențiale, s-a aflat azi la Satu Mare, în campania de strângere de semnături. În cadrul unei conferințe de presă, Barna a precizat că, în urma discuțiilor cu sătmărenii, a observat că cetățenii își doresc o schimbare.

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a fost aleasă vicelider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților, în noua sesiune parlamentară care a început luni.

Candidatul pentru funcția de președinte a României din partea alianței USR PLUS, Dan Barna, vine la Satu Mare.

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, critică discursul pe care președintele Klaus Iohannis l-a ținut miercuri seara. 

Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, își începe campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale în judeţul Satu Mare.

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, alături de deputatul liberal Florin Claudiu Roman au depus în Camera Deputaților o iniţiativă legislativă prin care persoanele condamnate penal definitiv pentru fapte de corupţie să nu mai primească pensie specială.

În această toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box, singurul din Transilvania.

Conducerile USR și PLUS au agreat marți, 6 august, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii