Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Secția de Neurologie a Spitalului Judeţean Satu Mare a primit sub formă de donaţie trei aparate de ultimă generaţie de la omul de afaceri Vasile Lucuț, proprietarul companiei Unicarm.

În data de 18.10. 2019, între orele 10:30 – 13:30

În perioada 7-13 octombrie s-a înregistrat o scădere a numărului persoanelor diagnosticate cu viroze și pneumonii.

Secția de Urologie din cadrul Spitalului Județean Satu Mare a fost dotată cu un aparat Laser Holmium, care ajută la rezolvarea litiazelor urinare prin mijloace minim invazive.

A devenit un obicei în ultimii ani, ca specialiștii din cadrul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare să marcheze Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului de sân.

A devenit un obicei în ultimii ani, ca specialiștii din cadrul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare să marcheze Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului de sân.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare oferă de mai bine de un an hrană diversificată bolnavilor, odată cu preluarea în regie proprie a bucătăriei. 

În data de 04.10. 2019 între orele 10:30 – 13:30

Cu ajutorul sătmărencei Dobai Bernadett Miriam, o tânără studentă în anul 5 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare ia parte la PINEAPPLE, un studiu multicentric la care participă spitale din SUA, Ungaria, Israel și România.

Ministerul Sănătăţii a achiziţionat anul acesta 1.500.000 de doze de vaccin antigripal, cu aproximativ 200.000 mai multe faţă de anul trecut, astfel încât să se asigure vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane din categoriile cu risc ridicat de îmbolnăvire.

În data de 20.09. 2019 între orele 10:30 – 13:30,

Elicopterul SMURD de la Jibou, care va deservi județele din Nord-Vestul țării, printre care și Satu Mare, devine operațional începând cu săptămâna viitoare.

Ca o premieră pentru județul Satu Mare, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, prin secția de Obstetrică Ginecologie, vine în ajutorul viitoarelor paciente cu un nou analgezic: Gazul ENTONOX.

Încă două ambulanțe noi au ajuns în garajele Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Azi a fost semnat contractul de servicii pentru realizarea studiului de fezabilitate a proiectului care vizează extinderea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, Marcel Ioan Boloş, au semnat azi, la sediul Primăriei Carei, contractul de finanţare al proiectului „Creşterea accesibilităţii şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate în Municipiul Carei”, în valoare de un milion de euro, informează Primăria Carei.

La finalul săptămânii trecute, medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș“ din Baia Mare au intervenit în cazul unei paciente de 48 de ani, diagnosticată cu limfom malign non-hodgkinian cu celule viloase, stadiu III B (stadiu destul de avansat al bolii).

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii