Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Azi a fost semnat contractul de servicii pentru realizarea studiului de fezabilitate a proiectului care vizează extinderea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, Marcel Ioan Boloş, au semnat azi, la sediul Primăriei Carei, contractul de finanţare al proiectului „Creşterea accesibilităţii şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate în Municipiul Carei”, în valoare de un milion de euro, informează Primăria Carei.

La finalul săptămânii trecute, medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș“ din Baia Mare au intervenit în cazul unei paciente de 48 de ani, diagnosticată cu limfom malign non-hodgkinian cu celule viloase, stadiu III B (stadiu destul de avansat al bolii).

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea: Nu e normal ca un medic care face 5 operații să primească același salariu ca unul care face 30 de operații.

Din data de 1 iunie, la Cabinetul de Epidemiologie din cadrul Ambulatorului SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, situat pe strada Corneliu Coposu nr. 2, parter, funcționează Centrul de Vaccinări Internaționale, destinat persoanelor care călătoresc în străinătate.

Ministerul Sănătății a suplimentat fondurile pentru achiziționarea aparaturii medicale și echipamentelor de urgență în sănătate, pentru spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean Satu Mare, cu 7,4 milioane de lei.

Un echipaj medical de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare va participa la conferința și concursul internațional “Raliul medical Transcarpatia-2019” organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgență din Transcarpatia-Ucraina, în perioada 04-08.06.2019 în localitățile Ujgorod și Beregovo.

Spitalul Orășenesc Negrești Oaș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

Consiliul Județean Satu Mare a primit de la Ministerul Sănătății 12 milioane de lei pentru achiziționarea de aparatură medicală și echipamente de comunicații în urgență, pentru cele trei spitale sătmărene aflate în subordine.

În acestă dimineață, la Filarmonica ”Dinu Lipatti” a avut loc deschiderea festivă a Simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene”.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se alătura campaniei mondiale inițiate de Organizația Mondială a Sănătății ”Salvează vieți: igiena mâinilor”.

În perioada sarbatorilor pascale si zilei de 1 mai, Serviciul de Ambulanta Judetean Satu Mare a raspuns la 837 de solicitari, respectiv o medie de aproximativ 140 solicitari/zi, usor peste media zilnica de solicitari.

Rotary Club Satu Mare alături de tenorul de origine sătmăreană Nagy Norbert a finalizat donația unui pachet de echipamente medicale către secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Peste 2.000 de intervenții chirurgicale au fost realizate în primel trei luni ale anului la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Mai exact 2.337 de intervenții, cele mai multe fiind realizate pe secția de Chirurgie, în număr de 644.

Numărul persoanelor diagnosticate cu gripă, potrivit DSP Satu Mare a ajuns la 37. Cei mai afectați sunt copiii.

Până vineri, 29.03.2019, CAS Satu Mare încheie, pentru lunile aprilie-iunie 2019, acte adiționale la contractele derulate în anul 2018, pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CAS Satu Mare și aceștia (documente, condiții de eligibilitate etc.).

La inceputul acestei saptamani, la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare a avut loc o interventie chirurgicala complexa, care a fost solutionata fara probleme de specialistii unitatii medicale.

Primăria Satu Mare a finanțat achiziția unui ecograf cardiac doppler pentru Spitalul Județean, în valoare de 370.000 lei.

Spitalul Monza, Centrele Ares și CardioTeam își unesc forțele și deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul țării, la Cluj Napoca.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii