Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

O treime dintre sătmărenii care și-au măsurat azi glicemia au fost depistați cu risc de diabet. Astfel, 171 de sătmăreni, dintre cei de 515 testați azi, au fost depistași cu risc de diabet sau afecțiuni cardiovasculare.

Spitalul Judeţean Satu Mare, cu sprijinul Lions Club desfăşoară astăzi o acţiune gratuită de determinare a glicemiei pentru a depista din timp această boală şi a îndemna sătmărenii să îşi urmeze tratamentele.

Consiliul Județean Satu Mare și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, cu sprijinul partenerilor, Catena – Farmacia inimii și Lions Club ”Someș” Satu Mare invită sătmărenii, miercuri, 14 noiembrie 2018, de Ziua Mondială a Diabetului Zaharat, la o campanie de investigații gratuite.

La Spitalul Județean de Urgență Satu Mare au fost efectuate cu succes peste 100 de intervenții cu ajutorul angiografului de medicii cardiologi specialiști Bogdan Duțu și Alexandru Paziuc.

În data de 08.11. 2018 între orele 10:30 - 13:30, la Cabinet Dr. Coica, va consulta:

Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare informează sătmărenii că, începând cu data de 1 noiembrie 2018, persoanele fizice care au calitatea de contribuabili la sistemul de asigurări sociale de sănătate NU vor mai depune Declarația unică la ghișeele Casei de Asigurări de Sănătate deoarece, ca urmare a aplicării Ordinului nr.3903/2018 al ANAF, informațiile cuprinse în declarațiile fiscale privind aceste persoane se transmit pe cale electronică între  ANAF și CNAS, în timp real.

Pacienții Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare au, începând de azi, un ascensor dedicat pacienților. Ascensorul, în valoare de 322.000 lei, a fost achizițional de Consiliul Județean Satu Mare.

Consilierii județeni sătmăreni au votat astăzi în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean proiectul care vizează reabilitarea, extinderea clădirii și dotarea cu aparatură modernă și de specialitate a Ambulatoriului de Specialitate Tășnad, aparținând de Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

S-au pus bazele unui parteneriat public între Primăria Orașului Tășnad și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru modernizarea și amenajarea clădirii spitalului din Tășnad care să poată fi folosită inclusiv pentru asigurarea de îngrijiri paliative.

În perioada 2-3 octombrie 2018, Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare a fost gazda colegilor de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Brăila.

Județul Satu Mare se află pe locul III pe țară în ceea ce privește incidența cancerului, a subliniat astăzi, 1 octombrie, medicul Loredana Aracs.

În data de 1 octombrie 2018, cu ocazia Zilei mondiale a luptei împotriva cancerului de sân, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare oferă gratuit, prin cabinetele de specialitate, consult oncologic (învățarea autoexaminării) și ecografie mamară domnișoarelor și doamnelor aflate în stadiul de premenopauză.

Grupul de mame din cadrul “Sprijin în alăptare Satu Mare” a reușit să amenajeze două spații destinate alăptării bebelușilor din incinta secției Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Astăzi, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ din Satu Mare a avut loc semnarea acordului de parteneriat, un document ce stă la baza cooperării în cadrul unui important proiect în infrastructura din domeniul sănătății.

Pacienţii dependenţi de insulină vor beneficia de sisteme de monitorizare a glicemiei şi de administrare a insulinei decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în urma adoptării de către Guvern a unui proiect de modificare a Programului naţional de diabet zaharat.

În județul Satu Mare au fost confirmate alte trei cazuri de îmbolnăvire cu West Nile, primul caz, în data de 10 august, iar la nivel național au fost înregistrate 17 decese.

Peste 30 de posturi au fost scoase la concurs la Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare, pe perioadă nedeterminată.

În județul Satu Mare au fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire cu West Nile, primul caz, în data de 10 august, iar la nivel național au fost înregistrate 12 decese.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii