Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Astăzi, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ din Satu Mare a avut loc semnarea acordului de parteneriat, un document ce stă la baza cooperării în cadrul unui important proiect în infrastructura din domeniul sănătății.

Pacienţii dependenţi de insulină vor beneficia de sisteme de monitorizare a glicemiei şi de administrare a insulinei decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în urma adoptării de către Guvern a unui proiect de modificare a Programului naţional de diabet zaharat.

În județul Satu Mare au fost confirmate alte trei cazuri de îmbolnăvire cu West Nile, primul caz, în data de 10 august, iar la nivel național au fost înregistrate 17 decese.

Peste 30 de posturi au fost scoase la concurs la Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare, pe perioadă nedeterminată.

În județul Satu Mare au fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire cu West Nile, primul caz, în data de 10 august, iar la nivel național au fost înregistrate 12 decese.

De la 1 septembrie, în mai puțin de două zile, asigurații vor avea acces cu 30 de zile mai devreme, decât termenul prevăzut inițial, la trei scheme de tratament, altfel spus o abordare mult mai personalizată a tratamentului.

În data de 30.08. 2018 între orele 10:30 – 13:30, la Cabinet Dr. Coica va consulta

În data de 23.08. 2018, între orele 10:30 - 13:30, la Cabinet Dr. Coica, va consulta

Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare reaminteşte furnizorilor de servicii medicale aflaţi în contract, dar şi asiguraţilor, că termenul de valabilitate a cardurilor naționale de sănătate emise până la data de 31 iulie 2018 a fost prelungit de la 5 la 7 ani prin Hotărârea de Guvern nr. 458 din 28 iunie 2018.

Consultații de specialitate la SCM Dr. CoicaConsultații de specialitate la SCM Dr. Coica.

Serviciul de Ambulanță Satu Mare organizează ”Ziua Porților Deschise”, unde sunt invitați să participe toți cei interesați. 

Consiliul Județean Satu Mare a dat astăzi un aparat medical de aproximativ 150.000 de euro Spitalului Județean din Oradea.

Clubul Rotary a făcut o nouă donație secției Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. 

În data de 05.07.2018, între orele 10:30 - 13:30, la Cabinet Dr. Coica, va consulta

În data de 28.06.2018, între orele 10:30 - 13:30 la Cabinet Dr. Coica va consulta

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii