Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 29 iulie – 6 august 2019, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei, cea de-a treia ediție a Festivalului CAREI FEST, în cadrul căruia se vor desfășura: cea de-a doua ediție a „Zilei Junior”, din cadrul CareiFest, în data de 29 iulie 2019, cea de-a treia ediție de Festivalului de folclor (5-6 august 2019) și cea de-a douăsprezecea ediție a festivalului AugustFest (30 iulie - 4 august 2019).

Uniunea Mondială de Folclor (I.G.F.) în colaborare cu Federația de Folclor din Spania ”Queixumes dos Pinos” a organizat în perioada 20-24 iunie 2019, cea de-a VII-a ediție a „Caravanei Folclorice”.

Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E.”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema „Așezări rurale”, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale și turistice ale țărilor membre din Uniunea Europeană.

Şvabii din tot judeţul şi-au dat întâlnire la Carei, unde a avut loc astăzi a opta ediție a sărbătorii șvabilor din municipiul Carei – Karoler Schwabenfest.

Ziua Universală a IEI a fost sărbătorită în stil oşenesc la Muzeul în aer liber al Ţării Oaşului, în condiții naturale unde poți să înțelegi pe deplin strălucirea din tradiția oșenească.

Azi, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a fotoclubului Varadinum din Oradea.

Solstițiul de vară 2019 are loc la 21 iunie care este cea mai lungă zi din an și marchează începutul verii astronomice.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, Cluj Never Sleeps activează orașul și invită clujenii în stradă, în apropierea solstițiului de vară, 21-23 iunie.

În noaptea “cerurilor deschise”, de Sânziene, IA va fi sărbătorită și la Negrești Oaș, în cadrul unor manifestări care au scop promovarea patrimoniului cultural românesc şi a valorilor tradiţionale ale poporului român.

Filmul Parking, semnat de regizorul Tudor Giurgiu, ajunge la Satu Mare. Pelicula va fi prezentată în parcarea Shopping City, într-o proiecție specială drive-in.

Samfest Jazz International revine cu a XI-a ediție ce va avea loc între 21 și 23 iunie 2019, în Satu Mare.

Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism, FIJET, va decerna oraşului Oradea trofeul „Mărul de Aur”.

La Muzeul în Aer Liber al Țării Oașului s-a desfășurat în weekend unul dintre cele mai îndrăznețe programe cultural-educaționale – ”O zi în satul meu”, prin care s-a realizat un salt în timp, înspre trecutul părinților și străbunilor.

Teatrul de Nord prezintă marți, 11 iunie 2019, de la ora 19.00, ultimul spectacol în Sala Studio din această stagiune: "Prințesa de cartier" de Andrei Ivanov.

În prezența unei numeroase asistențe, cea de a XII-a ediție a Târgului de Carte ”Alba Transilvana” de la Alba Iulia a fost deschisă, miercuri, 5 iunie, la Sinagoga din oraș de scriitorii sătmăreni, Felician Pop și Manuela Breban.

Duminică, 16 iunie 2019, de la ora 16:00, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Păulești, organizează la Muzeul Comunei Păulești din localitatea Amați (curtea Școlii Gimnaziale Amați), cea de-a IV-a ediție a Festivalului Tradițiilor și Meșteșugurilor.

Fotograful Remus Țiplea și-a expus fotografiile care fac parte din proiectul „Dumnezeul meu” – confesiunile religioase din arealul Țării Oașului, marți, 4 iunie, la Muzeul de Artă Cluj- Napoca, în cadrul celei de-a XVIII – a ediții e Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Primăria Negreşti Oaş, Consiliul local Negreşti-Oaş şi Casa Orăşenească de Cultură organizează joi, 6 iunie 2019, manifestări dedicate Zilei Eroilor.

Cel mai mare festival muzical EDM (Electronic Dance Music) din Europa de Est a ajuns la ediția cu numărul cinci.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii