În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene.

Satu Mare se pregătește pentru cea mai uimitoare ediție Street Music Festival.

Iubitorii de vinuri din Satu Mare probabil că nu vor avea nevoie de prea multe informații suplimentare despre evenimentul Castel vinum, deoarece Asociația pentru Dezvoltare Rurală Satu Mare organizează deja cea de-a treia ediție. 

Festivalul Medieval Oradea, unul dintre cele mai mari festivaluri medievale din România, este organizat anual în luna iulie, în Cetatea Oradea.

Zona Codrului  este bine cunoscut prin numeroasele și nestematele sale valori, reflectate atât în istoria sa, în creația sa literară sau artistică, cât și în valorile creației populare moștenite de la înaintași.

În primele șase luni ale anului, 197 de cupluri au spus un hotărât și din inimă „DA” în fața ofițerului de stare civilă în municipiul Satu Mare. 

Vineri, 28 iunie în parcul „Dr. Rudolf Fátyol” a avut loc cea de-a XIV- a ediție a Galei de Premerie „Luminătorii Satelor”, în cadrul căreia au primit titlul de „Luminător al Satelor” zece sătmăreni. 

Filarmonica de stat „Dinu Lipatti” organizează joi, 27 iunie 2024, începând cu ora 20:00, un concert în aer liber „We will rock you”.

Eveniment editorial cu poezie și muzică folk, la Biblioteca Județeană Satu Mare.

AnimaWings lansează cursele pe ruta Bucureşti - Oradea și retur, cu şase frecvenţe săptămânale. Prețul biletelor începe de la 25 EUR /sens, cu toate taxele incluse.

Pentru a savura la maxim sărbătoarea, ștrandul Aquastar te așteptă să te simți bine în Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare! 

Vineri, 21 iunie 2024, începând cu ora 16:00, va avea loc la Muzeul în Aer Liber evenimentul Ziua Iei. 

În cadrul celei de-a XII-a ediții a PROGRAMULUI TEZAURE UMANE VII, la recomandarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, meșterul popular – Viorica Puți în domeniul – împletitoare de mirese din Țara Oașului, localitatea Batarci, județul Satu Mare va primi titlul onorific de TEZAUR UMAN VIU. 

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii