Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Un număr de 113 imobile situate în Centrul Vechi trebuie reabilitate, altfel proprietarii riscă o supraimpozitare de 500%.

Un eveniment tragic a avut loc în urmă cu câteva minute pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați, ieri, de către o femeie, de 34 de ani, din Tășnad cu privire la faptul că autori necunoscuți ar fi pătruns în locuința sa, de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri, constând în bijuterii din metale prețioase, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 de lei.

Cozile de TIR-uri se întind pe câteva sute de metri, până la ieșirea din Petea.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, continuă un vechi obicei, acela de a premia cuplurile care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă.

Un bărbat a fost prins azi de polițiștii locali din Satu Mare, după ce a furat dintr-o dubă în plin centrul municipiului.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei - Biroul Rutier au identificat în trafic, ieri, un bărbat, de 50 de ani, din Tășnad, care se deplasa cu un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Cozile de TIR-uri se întind pe câteva sute de metri, până la ieșirea din Petea. 

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Urziceni au depistat un cetățean român care conducea un  autoturism marca Audi A6 în valoare de aproximativ 30.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Spania.       

Polițiștii sătmăreni au aplicat, în weekend, 317 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Un tânăr, de 17 ani, căutat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, a fost prins de polițiștii sătmăreni.

O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost lovită pe o trecere de pietoni situată pe Drumul Botizului, în fața magazinului Kaufland din municipiul Satu Mare.

Pete The Temp (UK) a câștigat ediția din acest a Festivalului Muzicii de Stradă și marele premiu în valoare de 4.000 euro. 

Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe situl licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de ... 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro. 

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat un autoturism marca BMW X3 ce figurează ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Reprezentanții S.C. Construcții Feroviare Mureș S.A. au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că în perioada 16 iulie – 21 iulie 2018 vor efectua lucrări de amenajare a trecerii de cale ferată pe ruta Episcopia Bihor – Halmeu și a drumului DN1C Halmeu (România) – Diakovo (Ucraina).

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei privind un bărbat din municipiul Satu Mare.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii