Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sătmărenii Bertici Attila și Norbert, tată și fiu, au ajuns la linia de finish, după 42 de zile și peste 29.000 de kilometri la bordul unei Dacii Logan prin Asia și Europa.

Doi bărbați, de 30, respectiv 26 de ani, au suferit vătămări corporale în urma unui eveniment rutier produs ieri, 19 noiembrie, în localitatea Vama.

Aeroportul Satu Mare organizează un exerciţiu de punere în aplicare a planurilor de urgenţă şi de criză.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente doi cetățeni români, condamnați la închisoare de autoritățile din România.

Teatrul de Nord Satu Mare se află la un pas de a fi executat silit, după ce conducerea a refuzat să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de Curtea de Apel Oradea la data de 2 mai 2018.

Un bărbat, de 31 de ani, urmărit național pentru săvârșirea unei infracțiuni de lovire, a fost depistat de polițiști în localitatea Tur.

Primăria Municipiului Satu Mare a pus bazele unui parteneriat cu Electrolux România, o companie care a decis să se implice activ în soluționarea problemelor comunității sătmărene.

Bradul de Crăciun amplasat în Piața Libertății a fost donat de către un sătmărean.

În comuna Homoroade au fost înființate în toamna acestui an două plantații de afine. Plantațiile beneficiază de sisteme moderne de irigații.

Singurul punct de trecere a frontierei din România marcat cu roșu este cel prin Vama Halmeu.

Consiliul Județean Maramureș și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au marcat finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului DJ 171 care face legătura între cele două județe, prin Țara Lăpușului.

Polițiștii din cadrul Poliției Rurale Carei și specialiștii RAR și-au desfășurat ieri activitatea de identificare a conducătorilor auto care circulă cu autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice, pe raza localității Moftinu Mic.

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu care a cuprins fabrica de mobilă din Dorolț. Mai precis, incendiul a cuprins secția de finisaj, circa 600 mp.

Conducerea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare a anunțat un nou focar de pestă porcină africană în localitatea Chegea.

Compania Alu Menziken a inaugurat la începutul acestei săptămâni, la Medieșu Aurit, cea mai modernă fabrică de extrudare de aluminiu și topitorie din județul Satu Mare. 

Consiliul Județean (CJ) Satu Mare ne persiflează. Pur și simplu. În urmă cu aproape o lună, Satu Mare News a transmis în scris o solicitare conducerii Consiliului Județean prin care îi adresa patru întrebări.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat ieri pe raza județului în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere.

Polițiștii rutieri au surprins ieri, 14 noiembrie, pe raza localității Medieșu Aurit un bărbat, de 52 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Un biciclist, de 69 de ani, a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs ieri, 14 noiembrie, pe raza municipiului Satu Mare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii