Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu au descoperit în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu țigări care au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.530 pachete țigări.

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat și predat autorităților competente trei cetățeni români, căutați de autoritățile din România pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, fals în declarații, precum și infracțiuni contra ordinii și siguranței publice.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, și ministrul Apărării, Gabriel Leș s-au aflat azi la Negrești Oaș, la simpozionul Ziua Diasporei, organizat de Primăria Negrești Oaș.

Un număr de 16 pompieri militari și 8 pompieri voluntari au intervenit în această noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Livada.

De ani de zile, părinţii care îşi scot copiii în parcul din fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean se confruntă cu aceeaşi problemă: oamenii străzii.

Peste 160 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii sătmăreni la data de 13 august, ca urmare a activităților desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere și a faptelor antisociale.

Omul de afaceri Vasile Lucuț, administratorul Unicarm, a fost impresionat de drama prin care trece pompierul Iosif Barna, al cărui băiat, în vârstă de 10 ani, suferă de leucemie.

Un tânăr, de 20 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

Marți, 13 august, la ora 23:14, un echipaj de poliție a fost solicitat în localitatea Băbășești întrucât un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană.

Poliţiştii sunt la datorie și acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, în vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente grave și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, cu ocazia Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului precum și a altor evenimente cultural-artistice organizate în perioada 15 – 18 august pe raza județului Satu Mare.

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare au efectuat în luna iulie 131 controale, dintre care 64 controale în domeniul relațiilor de muncă (RM) și 67 controale în domeniul securității și sănătății în muncă (SSM), fiind constatate 222 deficiențe.

Zeci de sătmăreni au participat astăzi, de la ora 18.00, la un flashmob organizat pentru copacul de pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Satu Mare.

În această dimineață, în jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român F.A., în vârstă de 50 de ani.

Peste 150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii sătmăreni la data de 12 august, ca urmare a activităților desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere și a faptelor antisociale.

Cu toate că azi județul Satu Mare se află sub cod galben de caniculă, meteorologii anunță pentru mâine ploi torențiale, vijelii și grindină.

Un număr de 12 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit ieri după amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un șopron situat pe raza localității Medieșu Aurit.

Având în vedere mesajele primite din partea locatarilor, Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a nu tăia copacul aflat pe str. Lovinescu, colț cu str. I.C Brătianu.

Mâine, la ora 18,00, sătmărenii sunt invitați la un flashmob pentru copacul situat pe bulevardul I. C. Brătianu. Sătmărenii sunt invitați ”să-și exprime recunoștința față de el, stropindu-l cu un pahar/cană cu apă”.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii