Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Satu Mare s-au reunit azi, 25 aprilie, în ședința lunară pentru a discuta despre concluziilor desprinse din activitățile de prevenție întreprinse de către ISU Satu Mare la unitățile sanitare cu paturi.

Primarul Aurelia Fedorca a semnat azi, 25 aprilie, contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 blocuri de locuințe din orașul Negrești-Oaș, în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din orașul Negrești-Oaș - Lot 1”.

Un conducător auto, de 37 ani, a fost depistat de polițiști având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Un bărbat, de 46 de ani, a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei.

Descindere cu mascați, azi, la o bijuterie situată în centrul municipiului Satu Mare și la locuința unei persoane care are legătură cu jaful petrecut la bijuteria din Zalău, din data de 19 martie.

La sfârșitul lunii martie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare erau înregistrați 3811 șomeri (din care 1674 femei), rata șomajului fiind de 2,58.

Marian Apostol, liderul CNS Cartel Alfa Caraş-Severin, cel care s-a aflat alături de greviștii de la Electrolux de la începutul declanșării grevei (4 martie), vine cu o sugestie: ”Cum ar fi ca sindicatul să poată merge la negociere cu 400 demisii semnate de greviști, pe care va fi împuternicit sa le depună dacă revendicările nu le sunt rezolvate până în data de 10 mai!?”.

Caravana de boicotare demarată la începutul acestei săptămâni are scopul de a denigra și instiga împotriva brandului și a produselor Electrolux, susține compania Electrolux România, într-o declarație de presă.

Magistrații Tribunalului Sălaj s-au pronunțat în urmă cu câteva minute în cazul lui Romeo Kulcsar, unul dintre inculpații care au fost reținuti de procurori în cazul jafului armat de la bijuteria din centrul Zalăului.

Un tânăr, de 19 ani, a fost depistat de polițiști fără a poseda permis de conducere la volanul unui autoturism.

În judeţul Satu Mare sunt, conform statisticii Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, 2.951 de copii care au unul sau ambii părinţi plecaţi la muncă în străinătate.

Pompierii SMURD au fost solicitați să intervină, în urmă cu câteva minute, la un magazin din centrul municipiului Satu Mare.

Începând de astăzi, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sublocotenentul Adrian Bălaj va încadra funcția de ofițer specialist informatică.

Grădina Romei din municipiul Satu Mare a intrat în reabilitare. Lucrările costă peste 3 milioane de lei, potrivit celor declarate de primarul Kereskenyi Gabor.

Un bărbat, de 42 de ani, a fost depistat de polițiști sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descoperit în contabilitate cheltuieli în valoare totală de 16.358.665 lei care nu au la bază operațiuni reale.

Proprietarul hotelului Dacia a primit termen până în 30 aprilie să prezinte proiectul pentru reabilitarea clădirii, în caz contrar riscă amenzi între 4. 000 și 8.000 lei, pentru neîntreținerea clădirii.

În perioada Paştelui Catolic, traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei, iar în prezent se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă în punctele de trecere a frontierei, în special pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria. 

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii