Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul din imagini este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare, Nicolae Dumuţa, a declarat azi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că, în cazul în care nu mai apar focare noi, după 15 octombrie se sting toate focarele de pestă porcină din judeţul Satu Mare.

Se lucrează intens la ultimele finisaje la Gilău, iar constructorul Tirrena Scavi poate finaliza în această săptămână mini-lotul de doar 766 de metri care va conecta "autostrada-muzeu" Gilău-Nădășelu (gata din noiembrie 2017) de restul Autostrăzii Transilvania (A3).

Datele statistice ale Casei de Pensii relevă că, la nivelul județului Satu Mare sunt 80.002 pensionari, dintre care 55.132 pentru limită de vârstă și 15.20 pensionari de invaliditate.

Mai multe persoane se prezintă la magazinele din judeţul Satu Mare şi solicită preparate din carne şi lapte pentru examene de laborator, pretinzând că ar fi inspectori ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.

Polițiștii Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au ridicat, sâmbătă, 96 de obiecte pirotehnice, de la un bărbat din Homoroade.

Cinci telefoane mobile și 800 de fire țigarete au fost confiscate de polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug sâmbătă, 22 septembrie.

Polițiștii de frontieră au descoperit și confiscat, cu ajutorul câinelui Tora din cadrul Biroului Vamal Halmeu, aproape 500 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” a organizat astăzi, în municipiul Satu Mare, cea mai mare acțiune publică românească.Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” a organizat astăzi, în municipiul Satu Mare, cea mai mare acțiune publică românească.

Peste 70 mc de material lemnos au ridicat în vederea confiscării polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în cadrul unor acțiuni desfășurate ieri, 20 septembrie, pe raza județului Satu Mare.

Polițiștii de ordine publică au depistat substanțe psihoactive asupra unor tineri, pe raza municipiului Satu Mare.

Pompierii intervin în aceste momente în localitate Bârsău pentru stingerea unui incendiu puternic de vegetație uscată.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Caravelle ce figurează ca fiind furat din Belgia.

Mai mulți pui de pisică, aruncați la periferia municipiului de un bărbat. Cel care s-a revoltat, la un pas să dea cu fie lovit cu mașina.

Un eveniment neplăcut pentru o familie de localnici din localitatea Turț s-a petrecut în această săptămână când, în urma unor sacrificării normale pentru consum familial, a două suine în greutate totală de 487 kg, unul dintre aceștia a fost diagnosticat cu trichină.

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Drumul Careiului între un autoturism marca Logan și un Ford.

Un autobuz Transurban a intrat în această dimineață într-o mașină condusă regulamentar de o femeie.

Polițiști de ordine publică împreună cu poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au efectuat azi o razie în zona locuințelor sociale de pe strada Zefirului și din jurul fostului stadion Unio, fiind legitimate în jur de 80 de persoane.

Primăria Municipiului Satu Mare desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor din zona cartierului 14 Mai - stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”.

Începând din data de 21 septembrie 2018, Sistemul de avertizare a populației în situații de urgență RO-ALERT va fi testat și la nivelul județului Satu Mare.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii