Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

15 permise de conducere au fost reținute de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 24 iunie, ca urmare a neregulilor depistate în traficul rutier pe raza județului Satu Mare.

Două certificate de înmatriculare au fost ridicate de polițiști, la data de 24 iunie, în localitatea Ardud.

O sătmăreancă, în vârstă de 31 de ani, are nevoie de ajutorul nostru. În urma unui accident grav, în județul Maramureș, Samuela Rigo are nevoie urgentă de sânge.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 59 de ani, au fost depistați de polițiști, în acest sfârșit de săptămână la volanul unor autovehicule aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Peste 8.900 de fire țigarete de proveniență ucraineană au fost confiscate de polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, în acest sfârșit de săptămână.

Un tânăr, de 17 ani, a suferit vătămări corporale ușoare în urma unui eveniment rutier produs ieri, 23 iunie, în localitatea Ardud.

O mașină aparținând Ministerului Afacerilor Interne a fost surprinsă, astăzi, staționând pe zona verde de pe strada Petőfi Sándor, exact lângă indicatorul ce avertizează cu ridicarea mașinilor.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetățean iranian care conducea un autoturism Audi Q3, aflat în atenţia autorităţilor engleze.

Se convoacă şedinţă ordinară a Consiliul Local al municipiului Satu Mare, pe data de 27.06.2019 ora 14.00.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara, în jurul orei 22.45, de către un medic de la Spitalul din Tășnad, că un minor, de 7 ani, a decedat.

Un copil în vârstă de 7 ani din orașul Tășnad a murit aseară pe un șantier din apropierea casei în care locuia împreună cu familia.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării, inclus în județul Satu Mare, până marți, 23 iunie, transmite ANM.

Medicii veterinari au confiscat aproape 100 de kilograme de carne în urma controalelor efectuate în zonele de agrement. Verificările vor continua, avertizează autoritățile.

Aseară, la ora 19.35, poliţia a fost sesizată despre faptul că la intersecția străzilor Viilor cu Agrara din Carei s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii sătmăreni au pus în aplicare, ieri, 20 iunie, un mandat european de arestare emis de către autoritățile italiene.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești Oaș au depistat doi cetăţeni români, soţ şi soţie, care încărcau într-un autoturism ţigări provenite din contrabandă.

În timpul furtunii de azi noapte, o casă din localitatea Micula a fost lovită de fulger. 

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii