Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Primăria municipiului Carei, în parteneriat cu Abrihan Dumitru, organizează un curs de dresaj canin de însoțire destinat proprietarilor de câini din Carei.

O nouă ediție a bursei de joburi “Satu Mare te așteaptă acasă”, proiect inițiat și organizat de Primăria Satu Mare a avut săptămâna trecută la BT Arena Cluj.

Ministerul Afacerilor Interne tratează cu prioritate asigurarea unor condiții de normalitate pentru cetățenii care doresc pașaport, având în atenție luarea de măsuri suplimentare pentru reducerea aglomerației acolo unde este cazul.

Cu ocazia Zilei Drapelului, marți după-masa, la ora 18,00, drapelul național va fi coborât și predat reprezentanților bisericii ortodoxe, pentru sfințire.

Direcția de Cultură a Municipiului Carei organizează miercuri, 26 iunie 2019, începând cu ora 10.00, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei, un moment solemn dedicat Zilei Drapelului Național, în cadrul căruia va fi intonat Imnul Național, vor avea loc un Te Deum și un scurt program artistic.

Vești bune pentru bugetari. Guvernul vrea să dea mai multe zile libere angajaților de la stat. Ministerul Muncii a lansat în dezbatere publică un proiect în acest sens.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare continuă campania “Salvator din pasiune” cu seria a IV - a 2019.

Fermierii români vor putea obține în 2019 noi fonduri europene de 15.000 de euro pentru investiții în ferme mici, printr-o linie de finanțare aflată în pregătire.

Sâmbătă, 22 iunie, între orele 10:00 – 20:00, pe esplanada BT Arena & Cluj Arena, într-o atmosferă plină de relaxare, cu surprize și momente interesante, se va desfășura Smart Mobility Cluj 2019 - un eveniment în premieră la Cluj-Napoca, dedicat comunității orașului și tuturor celor pasionați de „tehnologii curate”, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate concepte de mobilitate sustenabilă și elemente cu impact in calitatea vieții.

Un licean din Cluj-Napoca a inventat un ghiveci minune care poate crește singur planta pe care o găzduiește. O udă, îi dă lumină și chiar îi poate cânta.

ANM a emis, miercuri, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi pentru Bucureşti şi 37 de judeţe, valabilă de la ora 12.00 până la ora 23.00.

13 dintre voluntarii care au absolvit primul stagiu de pregătire în cadrul ISU Satu Mare, 6 fete și 7 băieți, în cele trei serii desfășurate până în prezent, au dus această experiență la un alt nivel. Sunt pregătiți acum pentru a încadra autospecialele de intervenție.

Orașul Negrești-Oaș este unul dintre câștigătorii programului european WIFI4EU și a primit vineri, în cadrul evenimentului „Digital Assembly”, un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea unor puncte de acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, precum parcuri, piațete, biblioteci sau centre medicale.

Având în vedere că luni, 17 iunie, este zi liberă prin lege, Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate nu vor avea program cu publicul.

Penitenciarul Satu Mare a găzduit joi festivitatea de încheiere a anului școlar pentru deținuții care au urmat cursurile de școlarizare în unitatea de deținere.

”Punct de prim ajutor. Fii salvator!” – un program de educare a populației și dotare a spațiilor publice și comerciale cu echipamente avansate de asistență medicală de urgență.

Primăria municipiului Satu Mare a demarat azi lucrările de reparații a carosabilului pe strada Mioriței.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină în această seară pentru îndepărtarea unor bucăți de tencuială desprinse de pe o clădire din centrul municipiului Satu Mare, în Piața Libertății.

Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează în această perioadă, prin Biroul informare-recrutare, candidaţi pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii