Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Primul spectacol din turneul Sandei Weigl cu Lost in the stars în România are loc la Satu Mare, miercuri, 21 noiembrie 2018, la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord.

Miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 10.30, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ se vor desfăşura audienţele lunare organizate de către reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului.

În județul Satu Mare se înregistrează 262 locuri de muncă vacante, potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare. 

Primăria Municipiului Satu Mare anunță faptul că duminică, 18 noiembrie, se configurează un sens giratoriu provizoriu pe Bulevardul Lucian Blaga, la ieșirea din Parcul Industrial Sud.

Asociația Rotaract Club Satu Mare, organizatoarea RotaHack 2018, organizează cea de-a doua ediție a hackathonului sătmărean, dotat cu premii în valoare totală de peste 2000 euro, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

Ca în fiecare an, Direcția de Cultură Carei organizează în preajma Sărbătorilor de Iarnă, o campanie umanitară. În acest an, scopul acțiunii caritabile este de a-l ajuta pe Florin Bărnuțiu (”Viltzi”).

Eva Tămaș a înfrumusețat privirile a sute de sătmărence. De mai bine de 16 ani, Eva lucrează în cosmetică, iar de peste cinci ani, la salonul Studio Pandora.

Primăria Municipiului Satu Mare a efectuat lucrări de modernizare în Micro 15. Astfel, în locul garajelor care au ajuns în timp mai mult spații de depozitare, au fost realizate mai multe locuri de parcare.

Mii de covoare și traverse, sute de modele te așteaptă cu reduceri la toate produsele.

A fost remediată problema care a condus ieri la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS.

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința publică că vaccinarea antirabică a carnasierelor domestice nu mai este condiţionată de microciparea în prealabil a animalelor.

Consiliul Județean Satu Mare a primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) fonduri pentru susținerea finanțării planurilor urbanistice generale (PUG).

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor anunță faptul că Direcția de Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare a implementat un sistem prin care se dorește reducerea birocrației, a timpului petrecut la ghișee precum și creșterea transparenței.

Dorința cea mai mare a multor persoane, pe timp de iarnă este să se întoarcă acasă de la birou și să stea în fața unui șemineu în care trosnesc lemnele, iar dansul flăcărilor și căldura pe care o emană să le încarce bateriile.

IPJ Satu Mare informează solicitanții de certificate de cazier judiciar că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată.

Asociația SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni vă invită la cea de-a opta proiecție de filme documentare din cadrul KineDok powered by One World Romania.

Bubble Show, în premieră la Satu Mare. După cinci ani de la succesul reputat la Românii au talent, duetul din care face parte și sătmăreanca Iulia Benze vine și la Satu Mare.

Vreți să adoptați un câine? Aveți ocazia să faceți acest lucru sâmbătă, în incinta Auchan. Sunt animale care au fost abandonate și care abia așteaptă să le luați acasă.

Un număr de 45 de reprezentanți ai Direcțiilor de Asistență Socială din țară participă timp de două zile la Satu Mare, la o conferință intitulată ”Securitate și Justiție Socială prezent și viitor”.

Andreea, absolventă a cursului de prim ajutor din cadrul primei serii de voluntari sătmăreni, participă de azi, oficial, la intervenții alături de pompierii profesioniști.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii