Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Începând de joi, 25 aprilie, ștrandul Aquastar din municipiul Satu Mare dă tonul distracției pe tobogane!

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința publică programul special în perioada Sărbătorile Pascale.

Vremea se va incalzi astazi, cerul fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand izolat vor cadea ploi slabe cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari trecatoare.

Prefectul Darius Filip i-a informat astăzi pe directorii de instituţii deconcentrate că din luna mai, Instituția Prefectului va demara o acţiune de verificare şi îndrumare, scopul acţiunii fiind de a urmări dacă s-au îndeplinit măsurile din programul de guvernare.

Se convoacă şedinţă ordinară a Consiliul Local al municipiului Satu Mare, pe data de 25.04.2019 ora 14.00.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la sfârșitul săptămânii, respectiv în perioada 19 - 21 aprilie, acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 79.500 de lei.

Alegeri în Baroul Satu Mare. Noul decan al Baroului Satu Mare a fost ales, de către Adunarea Generala a Baroului Satu Mare, avocatul Vlad Baculescu, iar prodecan, avocatul Adrian Pop.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 370 locuri de muncă vacante.

Flacăra iubirii, care s-a aprins acum 70 de ani, încă mai arde. Vorbim despre Ortensia şi Gheorghe Tulian, care sărbătoresc în acest an nunta de platină.

Având în vedere că, la sfârşitul acestei săptămâni credincioşii catolici sărbătoresc Învierea Domnului, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată, temporar, circulaţia autovehiculelor de transport marfă.

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a convocat astăzi şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Satu Mare, având pe ordinea de zi adoptarea Hotătârii privind aprobarea Listei cu punctele critice pe cursurile de apă din județul Satu Mare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pensionarii care frecventează centrele de zi pentru vârstnici ale Caritas din Satu Mare și Carei au refăcut ultimul drum parcurs de Iisus.

Mai multe străzi intră în reparații, începând de azi.

Mihail Neamțu și Adrian Papahagi vor atinge subiectul valorilor creștine ale Europei.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a programat pentru luna mai 2019, programe de formare profesională pentru 98 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

Primăria Municipiului Satu Mare, Serviciul Local de Colectare Satu Mare, din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, prin Corpul Voluntarilor Ecologi, au organizat o nouă campanie reușită pentru colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate.

Primăria Satu Mare a anunțat deschiderea unui punct de tăiere special amenajat pentru sacrificarea mieilor şi iezilor.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, va premia joi, 18 aprilie, cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii