Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prin redirecționarea a 2% din impozitul dumneavoastră pe venit, puteți sprijini activitatea centrului „Sf. Iosif” din Satu Mare.

În perioada 14.04.208 - 28.04.2018 se vor desfășura la nivelul județului Satu Mare acţiuni de evaluare a efectivelor pentru speciile de animale sălbatice strict protejate, respectiv: urs brun, lup, râs şi pisică sălbatică, în vederea realizării studiilor speciale de evaluare a stării resurselor biologice din flora şi fauna sălbatică, ce se exploatează şi se valorifică în diferite scopuri economice şi sociale.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță demararea lucrărilor de reparații pe strada Ștefan cel Mare, pe o portiune placată cu piatră cubică, în apropiere de Piața Jean Calvin.

În data de 3 mai 2018, ora 18, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc concertul simfonic al Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare, sub bagheta dirijorului Ștefan Novák, solista serii va fi flautista Kata Scheuring din Budapesta.

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor, Maria Popovici ajunge la Carei, în Centrul Cultural – Sala Deak Andre, marti, 24 aprilie, ora 19.00.

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoştinţă publică programul de spălare a străzilor şi trotuarelor din municipiul Satu Mare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de menținere a unui climat rutier sigur.

Un număr de 30 de comune și orașe din județul Satu Mare primesc bani pentru elaborarea sau actualizarea planurilor urbanistice generale (PUG) și a regulamentelor generale de urbanism.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

MAI dă dovadă de umor și publică un răspuns amuzant la o întrebare primită de la un șofer pe Facebook. 

Primăria municipiului Satu Mare anunță că azi s-a predat ampasamentul “Str. Bujorului” către firma care execută lucrările, în vederea reabilitării arterei de circulație.

Pentru siguranța turiștilor, Serviciul Public de Salvamont a amenajat un traseu de ocolire a zonei afectate de alunecarea de teren din dreptul părtiei și a rampei de încărcare a materialului lemnos exploatat în partea superioară a Pietroasei.

Consiliul Județean Satu Mare a închis sesiunea de depunere a proiectelor pentru acțiuni culturale, sportive și pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, desfășurate în anul 2018.

Speakerul anului 2012 în România, Lorand Soares Szasz, vine la Satu Mare pe 19 aprilie, el având programat un seminar numit „CUM SĂ DEZVOLȚI EFICIENT AFACEREA TA. Strategii de creștere accelerată pentru IMM-urile din România”.

Ediția de primăvară-vara a Fashion’s Night Out Satu Mare va avea loc în data de 27 aprilie, la ora 19:00, la Casa Mesteșugului (fostul cinema Popular).

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de comisia de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare au verificat joi, 12 aprilie, documentațiile depuse de agenții economici care solicit amplasarea teraselor sezoniere.

Actriţa Carmen Stănescu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card