Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Având în vedere că în minivacanța de Sfânta Maria, mulți cetățeni români călătoresc în afara granițelor ţării, în perioada următoare se preconizează o creștere a traficului în punctele de trecere a frontierei, în special la frontiera cu Ungaria și Bulgaria.

Angajaţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Satu Mare vor lucra vineri, 16 august 2019, deservind cei aproximativ 50 de cetăţeni programaţi pentru preschimbarea permisului auto, în pofida faptului că este zi liberă legal instituită de către Guvernul României.

Mini vacanţa de Sfântă Mărie se anunţă plină de evenimente culturale şi sportive la nivelul judeţului Satu Mare.

Transurban S.A. anunță program special al curselor de transport în zilele de joi, 15 august și vineri, 16 august 2019.

Noua lege a asociațiilor de proprietari vine cu o serie de modificări pentru proprietari și chiriași, și reprezintă cea mai importantă schimbare ce vizează drepturile și obligațiile acestora.

Ce înseamnă distracția și divertismentul pentru fiecare dintre noi? Unii oameni se bucură de programe culturale, în timp ce alții sunt foarte entuziasmați de concerte.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că programul de activitate la direcțiile și serviciile din cadrul instituției este modificat în perioada 15-17 august.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Cunoscuta competiţie anuală între companii, Out of Office, va avea loc în 7 septembrie, în Oraşu Nou-Vii, într-un spaţiu care aparţine Ariilor Protejate “Râul Tur”.

Meteorologii eu emis, joi, o informare, potrivit căreia, până duminică, în întreaga țară se vor înregistra temperaturi maxime de până la 35-37 de grade, iar disconfortul termic va fi fi ridicat.

Pentru a încuraja mediul economic, prin Centrul Tehnologic de Inovare şi de Afaceri, Primăria Municipiului Satu Mare pune la dispoziția firmelor sătmărene (PFA, Intreprinderi individuale și societăţi deja înfiinţate) cu cel mult 2 ani de activitate, birouri și spații de producție la prețuri foarte avantajoase.

La Negrești-Oaș va avea loc vineri, 9 august 2019, de la ora 09.30, Conferința internațională ”Satul Românesc – centru de credință, continuitate și rezistență în Transilvania”, organizată în cadrul manifestărilor Zestrea Oașului.

În perioada 1-4 august 2019, Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților a organizat la Luna Șes prima tabără de ecologizare dedicată copiilor din sistemul de protecție socială, în cadrul proiectului ”Tabără de ecologizare și dezvoltare personală” finanțat de Kaufland România prin programul Start ONG.

În data de 24 august, Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Județul Satu Mare își propune să prezinte vizitatorilor Zilelor Partium adevărata latură a activității vânătorești, prin intermediul unei întâlniri și a câtorva prelegeri/prezentări de specialitate din domeniu, dar și printr-un concurs de gătit, respectiv prezența prietenilor patrupezi.

La începutul acestei săptămâni, au absolvit cursul de prim ajutor de bază și cei 15 voluntari înscriși în seria a IV-a a programului "Salvator din pasiune".

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând de miercuri, 7 august, se închide circulația rutieră pe Bulevardul Cloșca, pe sensul de circulație dinspre sensul giratoriu Burdea spre sensul giratoriu strada C.A. Rosetti (două benzi de circulație).

Autoritățile sătmărene au adus un ultim omagiu fostului director al Filarmonicii Satu Mare, maestrul Rudolf Fatyol.

Sătmărenii îi pot aduce un ultim omagiu fostului manager al actor al Filarmonicii ”Dinu Lipatti”, maestrul Rudolf Fatyol.

Prin proiectul inițiat de Ministerul Afacerilor Interne se vor aduce o serie de modificări esențiale pentru a îmbunătăți modul în care sunt căutate personale dispărute și felul în care se intervine pentru localizarea persoanelor, în special a celor despre care există informații că sunt în pericol iminent.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii