Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Administrația Domeniului Public Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a următoarelor funcții contractuale vacante:

Organizația Caritas îi invită pe toți sătmărenii dornici să facă un bine la evenimentul de solidaritate „Un Milion de Stele”, aflat la a XI-a ediție.

Un sfert dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au fost selectate în vederea participării la interviul pentru angajare, în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

La Centrul Cultural Carei a fost organizat azi un instructaj privind acordarea de prim ajutor, destinat angajaților instituției, precum și unor elevi careieni din ciclul primar și gimnazial.

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 484 locuri de muncă vacante,

ANM, în alertă! Un ciclon din Atlantic se apropie, periculos, de România, specialiștii fiind de părere că peste 7-9 zile am putea să ne confruntăm cu o schimbare puternică a vremii. 

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de acasă, la data de 17 octombrie, în jurul orei 11.30 și de atunci este de negăsit.

Apaserv SA anunță lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta colectoare de pe Bulevardul Octavian Goga pe o distanță de aproximativ 12 metri.

Alocaţiile de stat pentru copii vor fi majorate anual, de la 1 ianuarie 2020, cu 100% din rata medie anuală a inflaţiei.

Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare – RoRec continuă acțiunile de colectare gratuită a deșeurilor electrice.

Miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu” va avea loc conferința publică ”Adolescența și riscul comportamentelor dependente” cu Diana Stănculeanu, psihoterapeut specializat în terapii cognitiv-comportamentale și consultant în sănătatea și educația copiilor. 

Se convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare, pe data de 18.10.2019 ora 11:00.

Temperaturile se mențin mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, până în 21 octombrie. 

Având în vedere că anul acesta, zilele de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 decembrie (Ziua Națională a România), declarate zile libere și figurând ca atare în Codul Muncii, pică în weekend, de ele vor beneficia doar puțini români.

Planetariu Mobil revine la Satu Mare, în perioada 1 – 8 decembrie 2019, cu spectacolul "Jumătate de secol de la primul pas pe lună". 

Campania de depistare a cancerului mamar și de col uterin, desfășurată sâmbătă, 12 octombrie, în comuna Homoroade , s-a bucurat de un real succes, fiind consultate aproximativ 75 de femei.

Comunitatea Evreilor Satu Mare, alături de un număr important de comunități evreiești din România, organizează sâmbătă, 12 octombrie 2019 "Noaptea Sinagogilor Deschise".

Evenimentul va avea loc în Piața Agroalimentară in Carei în data de 12 octombrie, în intervalul orar 09.00 - 13.00, și va aduce împreună producătorii autentici și cumpărătorii de produse proaspete și tradiționale.

Potrivit estimărilor meteo transmise de ANM, vremea se încălzește treptat. În săptămâna 14 - 21 octombrie sunt așteptate temperaturi peste media acestei perioade.

Municipiul Satu Mare revine pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru a doua oară la nivel european, pentru a promova nevoia de a colecta selectiv deșeurile de echipamente electrice și electronice.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii