Pataki Csaba și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

La sfârșitul lunii martie 2024, rata șomajului înregistrată în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a fost de 4,35%, în creștere cu 0,04 pp față de luna februarie a anului 2024.

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţelor politice, a organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au depus liste de candidaţi la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie, precum şi a candidaţilor independenţi care participă la alegeri.

Începând de luni, 29 aprilie, șase tineri pompieri își vor face debutul în carieră alături de colegii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (29 aprilie-12 mai).

Cărturești invită sătmărenii joi, 2 mai 2024, de la ora 12:00, la deschiderea primei librării din oraș. Amplasată în centrul comercial Shopping City, cu o suprafață de 170 mp, librăria are un design modern special construit pentru iubitorii de carte din Satu Mare. 

Sătmărean depistat de polițiști în trafic, în timp ce conducea, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.

Centrul „Sf. Iacob” al Organizației Caritas oferă de 25 de ani sprijin și asistență pentru seniorii sătmăreni care suferă de boli cronice, necesită supraveghere, dar și-au păstrat încă mobilitatea. 

ANPC îi avertizează pe cei care sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. Directorul general atrage atenția ca românii care sărbătoresc ziua de 1 Mai să fie atenți de unde mănâncă mici și ce beau. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii