Brandul brașovean Cinema One a inaugurat la Satu Mare un laserplex cu cinci săli

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Brandul brașovean Cinema One Laserplex a deschis azi la Satu Mare cel de-al doilea cinematograf din România, după cel din Brașov, o investiție de trei milioane de euro, potrivit celor declarate de Francesco D’Ambrosio, directorul executiv Cinema One, prezent la inaugurare.

Cinema One funcționează în incinta Centrului Comercial Aushopping Satu Mare, are o suprafaţă de 2.300 metri pătraţi, dispune de cinci săli de proiecție cu dotări ultra moderne, peste 1000 de locuri și tehnologie de ultimă generație.


Lumina LASER RGB este tehnologia revoluționară pe care Cinema One Laserplex a implementat-o la cinematograful Aushopping Satu Mare, prin intermediul căreia sunt reproduse cele mai strălucitoare imagini cinematografice. Pentru un confort sporit și o experiență cât mai plăcută în timpul vizionării filmelor, toate sălile sunt dotate cu scaune confortabile înclinabile. 


”Cinema One Laserplex este diferit de toate celelalte cinematografe. Noi avem o sursă de lumină proiectoarele LASER RGB. Lumina laser RGB aplicată proiecției digitale asigură cele mai bune imagini, cu culori și intensitate mai vii, oferind spectatorilor senzația de un contrast mai mare și o adâncime mai largă. Suntem singurul cinematograf din țară cu astfel de proiectoare LASER RGB de ultimă generație. Valoarea investiției este de aproximativ 3 milioane de euro”, a explicat Francesco D’Ambrosio, directorul executiv Cinema One.


În plus, Cinema One Laserplex oferă facilități în exclusivitate pentru sătmăreni. Astfel, prin intermediul aplicației mobile Cinema One, al sistemelor self-service instalate în cinematograf și website, clienții beneficiază de un sistem intuitiv de rezervare, iar cardul de fidelitate Cinema One transformă punctele de fidelitate în produse.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii