Spectacolul „Nuntă în Oaș", în Sala Mare a Teatrului de Nord

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, 4 octombrie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, Trupa Mihai Raicu reia spectacolul „Nuntă în Oaș" de Anca Munteanu (r. Cristian Ban), reprezentație programată înainte de cele două deplasări la Festivalul Național de Comedie Galați și Festivalul Național de Teatru București. 

„Nuntă în Oaș" vorbește cu candoare și umor despre felul în care lumea noastră de acum pune la îndoială lumea celor care azi sunt bunici sau părinți trecuți de prima tinerețe. Cât din ceea ce era firesc pentru părinții și bunicii noștri a rămas valabil? Cum ne raportăm la trecut și cum privim către viitor? Dorințele personale, ținute în frâu din cauza unor presiuni sociale sau familiale, izbucnesc și ajung să fie mărturisite în momentele semnificative ale vieții noastre. Spectacolul creează un cadru comic în care se dezbat, de fapt, probleme mai apăsătoare, relevante pentru societatea noastră: migrația, rolurile de gen, maternitatea, conflictul dintre generații.
 
Din distribuție fac parte actorii: Roxana Fânață, Andrei Stan, Alina Negrău, Ioana Cheregi, Andrei Gîjulete, Raluca Mara. Costumele și decorul sunt realizate de Tudor Prodan. Creația costumelor oșenești îi aparține Cristinei Milea. Muzica originală a spectacolului este compusă și interpretată de Vlad Giurge.
 
Durata spectacolului: 1h, 30 min.
Vârsta recomandată: 14 +
Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Tel.: 0261712106 | 0786538580.
Bilete online: 
https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/Event/41004808/NUNTA-IN-OAS 
https://www.teatruldenord.ro/ 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii