alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Tranzitarea punctelor de frontieră cu Ungaria, în regim permanent

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru fluidizarea traficului la granița dintre România şi Ungaria, începând de vineri, 29 mai, ora 07:00 (ora României), participanţii la trafic pot ieşi din ţară prin punctele de trecere a frontierei operaţionale la graniţa cu Ungaria în regim permanent (24/24 h), în vederea intrării pe teritoriul statului vecin sau tranzitării spre alte state din vestul Europei.

Totodată, autorităţile ungare au comunicat faptul că aceleaşi condiţii sunt valabile şi pentru persoanele care călătoresc din Europa de Vest, după ora 21:00. 

Reamintim faptul că la graniţa comună sunt operaţionale, atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe cel de ieşire, 11 puncte de trecere a frontierei pentru efectuarea formalităţilor de control. 

Pentru traficul de persoane şi camioane sunt operaţionale, în funcţie de specificul fiecărui punct, următoarele puncte de trecere a frontierei:

T.F. Petea – judeţul Satu Mare

T.F. Urziceni – judeţul Satu Mare

T.F. Valea lui Mihai – judeţul Bihor

T.F. Borş – judeţul Bihor

T.F. Vărșand – judeţul Arad

T.F. Turnu – judeţul Arad

T.F. Nădlac I – judeţul Arad

T.F. Nădlac II – judeţul Arad

De asemenea, prin celelalte puncte de trecere deschise la graniţa comună se va permite doar traficul lucrătorilor transfrontalieri:

T.F. Salonta – judeţul Bihor

T.F. Săcuieni – judeţul Bihor

T.F. Cenad – judeţul Timiş

  • ”În conformitate cu art.1, pct. 2 şi 3 din Anexa 2 - Măsurile pentru asigurarea rezilienței comunităților din cadrulHotărârii de Guvern nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19pentru toate persoanele care vin în România din străinătate, se instituie măsura carantinării/izolării la locuinţă împreună cu familia/aparţinătorii cu care locuiesc împreună, iar pentru cele care nu au posibilitatea îndeplinirii condiţiilor pentru măsura mai sus menţionată sau solicită acest lucru pentru a nu îşi expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituţionalizate, în spaţii special destinate puse la dispoziţie de autorităţi. Sunt exceptate de la aceste măsuri mai multe categorii de persoane prevăzute la art.1 pct. 6 din aceeaşi anexă”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii