alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Operatori economici amendați de polițiștii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe parcursul zilei de ieri, 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și inspectori din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare au desfășurat o acțiune comună pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale și în vederea eficientizării activităţii de prevenire și combatere a fraudelor în domeniul comerțului online cu piese auto noi și second-hand.

În urma activităților desfășurate au fost identificați și verificați 6 operatori economici, cu privire la modul de respectare a obligațiile impuse de actele normative în materie, precum și a obligației legale de utilizare a aparatelor de marcat electronice cu ocazia încasării contravalorii unor bunuri comercializate. 

 

Urmarea a neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 32.000 de lei, din care o sancțiune contravențională la Legea nr. 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor și a vehiculelor scoase din uz și o sancțiune contravențională la OUG nr. 195/2005 privind protecția mediului.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii