Magazin alimentar din Beltiug amendat cu 10.000 lei de inspectorii DSVSA

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectorii DSVSA au amendat un magazin alimentar din Beltiug și au reținut mai multe kilograme de carne.

În urma acestor controale, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei  un magazin alimentar din localitatea Beltiug -  pentru etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare expuse spre comercializare. 
Tot cu această ocazie a fost pusă sub sechestru/reținere oficială cantitatea de 11,5 Kg carne porc, în valoare de 337,9 lei. 
Întreaga cantitate de carne, a fost denaturată și incinerată într-o unitate de ecarisare a teritoriului , autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor din județ.
Rezultatele controalelor inspectorilor DSVSA Satu Mare în perioada  19.08.2022  -  25.08.2022, în domeniul controlului oficial al siguranței alimentare.
Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța  Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat săptămâna trecută 107 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare,  supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii