Motociclist (16 ani) accidentat pe Careiului. Mașina de poliție care se îndrepta spre locul accidentului, implicată în alt eveniment rutier

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri, 21 octombrie, în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare, posibil cu victime.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani, domiciliat în Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism pe strada Careiului, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj către stânga, pentru a pătrunde pe o stradă alăturată și a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de către un minor de 16 ani, din Satu Mare, pe sensul opus de mers.  

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate. 

Bărbatul de 43 de ani a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Precizăm faptul că, în proximitatea locului producerii accidentului susmenționat, echipajul poliției rutiere care se deplasa către acesta a fost, la rândul său, implicat într-un alt eveniment. 

Astfel, o femeie de 44 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arinului, ajungând la intersecție cu strada Careiului, nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, care circula pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu aceasta.

Testarea ambilor conducători auto cu aparatul etilotest a relevat faptul că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat avarierea ambelor autovehicule implicate, fără victime omenești. 

Precizăm faptul că, pe toată durata intervenției, autospeciala poliției avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii