Unde te poți angaja în Satu Mare și restul județului. Lista locurilor de muncă în sistemul de stat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La nivelul instituțiilor din Satu Mare s-au scos la concurs următoarele posturi în sistemul bugetar: 

1. Primăria Oraşului Tăşnad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de inspector de specialitate IA.
2. Primăria Oraşului Tăşnad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de consilier IA la Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat.
3. Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul” Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.
4. Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic, în structura Administrativ.
5. Primăria Orașului Negrești-Oaș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent medical, PL, grad debutant în cadrul Direcției Asistență Socială – Compartiment asistență medicală școlară.
6. Spitalul Municipal Carei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, conform documentului atașat (medic specialist/3 posturi).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii