alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Șofer surprins în localitate cu 156 km/h. Altul a fost prins în Beltiug pe sensul opus de mers

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, în perioada 22-23 iulie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 470 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 470 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 141.000 de lei. Totodată, polițiștii au luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în 31 cazuri.
Astfel, 21 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 62 de ani, au fost surprinși de aparatul radar, circulând cu viteze cuprinse între 102 și 156 km/h, pe tronsoane de drum unde viteza maximă legală este de 50, 70, respectiv 90 km/h .
Doi bărbați, de 57, respectiv 61 de ani, au fost identificați în trafic, în timp ce conduceau autoturisme pe raza municipiului Satu Mare. Fiind testați cu aparatul alcooltest, au rezultat valorile  de 0,11, respectiv 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Doi conducători auto, de 47, respectiv 57 de ani, ambii din Satu Mare, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. 
Trei conducători auto, de 28, 32 și 43 de ani au fost identificați, în trafic, în timp ce efectuau manevra de depășire neregulamentară.
Un bărbat, de 38 ani din Satu Mare, a condus un autoturism pe DN 19A, pe raza localității Beltiug și a circulat pe sensul opus de mers. 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii