alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Vitezoman oprit de polițiștii rutieri pe strada Gorunului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vitezoman oprit de polițiștii rutieri pe strada Gorunului. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 de lei.  Totodată, polițiștii au luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în 3 cazuri.
Astfel, un conducător auto, a fost identificat pe strada Gorunului, din localitatea Satu Mare circulând  cu viteza de 109 km/h, pe un sector de drum cu limita maxima de 50 km/h. 
Polițiștii rutieri au identificat, în trafic, pe DN19 între localitățile Ciuperceni și Livada, un conducător auto care a efectuat manevra de depășire pe un tronson de drum unde această manevră este interzisă.
Un bărbat aflat la volanul unui autoturism a fost depistat de către polițiștii rutieri sătmăreni, deplasându-se dinspre localitatea Vetiș spre Satu Mare, în timp ce efectua de depășire pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată cu marcaje si indicatoare rutiere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii