alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Noi promisiuni privind construcția a șase săli de clasă la Școala Gimnazială Grigore Moisil din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Noi promisiuni privind construcția a șase săli de clasă la Școala Gimnazială Grigore Moisil din Satu Mare. 

La sediul Prefecturii Satu Mare a avut loc astăzi o întâlnire pentru găsirea unei soluții de realizare a proiectului ”Extinderea unității de învățământ prin construcția a șase săli de clasă” la Școala Gimnazială Grigore Moisil Satu Mare.
La întâlnire au fost prezenți reprezentanții instituțiilor implicate în rezolvarea problemei legate de construirea unui nou corp de clădire la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare. 
Construcția a fost blocată până acum din cauza lipsei unor avize și autorizații. 
Arhitectul Robert Pugner împreună cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare și ai Direcției Județene pentru Cultură Satu Mare l-au asigurat pe directorul Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Satu Mare, Claudiu Mondici, că în cel mai scurt timp vor găsi soluția favorabilă pentru realizarea proiectului ”Extinderea unității de învățământ prin construcția a șase săli de clasă”. 
În urma întâlnirii de azi, pentru a nu pierde finanțarea proiectului, s-a cerut urgentarea obținerea avizului necesar de la Comisia de monumente din cadrul Direcției pentru Cultură.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii