Începe mutarea pasarelei pietonale. Când va fi dată în funcțiune

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Astăzi a început operațiunea de mutare a pasarelei pietonale pe piloni. La fața locului a fost prezent și primarul Kereskenyi Gabor care a declarat că investiția are un stadiu fizic de peste 85%, cel târziu în luna ianuarie 2024 urmând să fie dată în funcțiune spre folosul tuturor sătmărenilor.

”Suntem pe șantierul pasarelei pietonale peste râul Someș, o investiție realizată din fonduri europene și bugetul local, o investiție mult așteptată de sătmăreni pentru că leagă centrul orașului de un complex comercial, de celălalat mal al Someșului.

Astăzi se realizează una dintre cele mai dificile operațiuni, și anume punerea pe poziție a structurii metalice, punerea pe piloni. Este operațiunea specifică și dificilă pentru că în zona Someșului trebuie să fie o viteză a vântului de sub 7m/sec. Macaraua gigant este pe poziție, iar astăzi se întâmplă acest această operațiune.

Investiția la ora actuală are un stadiu fizic de peste 85%. După această operațiune urmează mici detalii, iar cel târziu în luna ianuarie va fi dată în funcțiune spre folosul tuturor sătmărenilor”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii