Blocul ANL din Ardud, aproape finalizat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe strada Florilor, blocul ANL este finalizat în proporție de 99% și în curând finanțatorul, Agenția Națională de Locuințe, va recepționa investiția de care va beneficia direct comunitatea din Ardud și din localitățile aparținătoare, este anunțul făcut azi de primarul orașului Ardud Ovidiu Duma.

Toate utilitățile (apă, canal și gaz) au fost finalizate, urmează branșarea la electricitate.
Documentația tehnică pentru branșarea cu electricitate a fost depusă în ianuarie și de atunci aceasta a parcurs etapizat toată procedura, dar cu toată implicarea și insistențele administrație locale, compania de furnizare întârzie nepermis de mult racordarea la electricitate. 
Noul termen dat de aceștia vizează finalul anului, moment care, cel mai probabil va coincide cu întrunirea finală a comisiei naționale de recepție.
Branșarea la utilități (inclusiv proiectare, avizare, autorizare, execuție și finanțare) a fost realizată din bugetul local. 
Amenajarea exterioară, accesul auto, iluminat nocturn și ambiental, parcări, spațiu de joacă pentru copii și spațiu depozitare deșeuri menajere sunt câteva dintre lucrările de infrastructură care cad în sarcina primăriei, deci sunt finanțate din bugetul local al orașului Ardud și se află momentan în faza de execuție. 
Condițiile de atribuire a apartamentelor către beneficiari vor fi comunicate public de către finanțator, Agenția Națională de Locuințe, proprietarul de drept al investiției de la Ardud, împreună cu procedura de atribuire ulterioară recepției.
”Obiectivul acestei investiții este atragerea familiilor tinere spre comunitatea noastră și iată că acest proiect se finalizează calitativ, în termenul prevăzut în contract, și este o bucurie pentru mine și colegii mei să pot oferi această oportunitate ardudenilor și întregii noastre comunități”, este mesajul primarului Ovidiu Duma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii