alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

O tânără (20 ani), vinovată de producerea accidentului din Vama

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, în proximitatea localității Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în fața sa și care ar fi fost condus de un bărbat de 55 de ani, din Negrești-Oaș. 

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea a doi bărbați, de 40 și 44 de ani și o femeie (30 ani), pasageri ai celui de-al doilea autoturism.

accident vama 27nov

Pompierii au acționat pentru extragerea acestora din autoturism și au fostpredați în condiții de siguranță echipajului Serviciului Județean de Ambulanță Negrești Oaș, prezent la fața locului, pentru transportarea acestora la Compartimentul de Primire Urgențe Negrești-Oaș.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Pompierii militari  au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii