alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Trafic îngreunat de ”credincioșii” care vin să se roage și parchează aiurea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Parcările neregulamentare ale ”credincioșilor” care vin să se roage la Catedrala Ortodoxă din municipiul Satu Mare încurcă și îngreunează traficul autobuzelor Transurban, care nu pot staționa și nu pot prelua călătorii din stațiile de autobuz din preajma lăcașului de cult.

”Dragi sătmăreni, 

Parcările neregulamentare din zona Catedralei Ortodoxe fac imposibilă staționarea autobuzului la capăt de linie. De asemenea, mașinile parcate în stația de vizavi de biserică, fac dificilă oprirea autobuzelor și preluarea călătorilor. 

Vă rugăm să țineți cont de marcaje și de indicatoare și să respectați nevoile călătorilor care utilizează mijloacele de transport în comun”, a transmis Transurban Satu Mare.

De altfel, mai mulți sătmăreni au atras atenția cu privire la parcările și modul de traversare a străzii de către unii ”credincioși” în zona bisericilor de pe Botizului, Soarelui sau de la cap pod Golescu.

”Duminica, ortodocșii preiau parcările Lidl Careiului, benzile 1 de pe Botizului, uneori și lângă parcul Soarelui, traversează prin locuri nepermise printre mașini în viteză, plini de "iubire" față de aproape. Nu am nicio problemă, ei consideră că li se cuvine, ei sunt pupătorii de moaște, deținători ai adevărului absolut, cu linie directă la poarta raiului, așa că micile acestea ilegalități sunt iertate, și prin iertare se perpetuează obiceiurile. Cum vă permiteți Transurban Satu Mare să îi arătați cu degetul? Asta e treaba lor, de ce puneți stații de bus în apropierea bisericilor?”, a comentat retoric un sătmărean.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii