Propunere de proiect depusă de USR Satu Mare la Primăria Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

USR Satu Mare a depus vineri, 18 ianuarie, la Primăria Satu Mare, o propunere de proiect intitulat ”Treceri de pietoni sigure în Municipiul Satu Mare – Suprailuminarea trecerilor de pietoni”.

Deoarece copiii reprezintă o categorie cu o vulnerabilitate ridicată la accidente și pentru că în ultima perioadă accidentele petrecute pe trecerile de pietoni s-au înmulțit pe raza localității, USR Satu Mare a depus la Primăria Satu Mare o propunere de proiect intitulat ”Treceri de pietoni sigure în Municipiul Satu Mare – Suprailuminarea trecerilor de pietoni”.
”Am solicitat aplicarea unui astfel de proiect în municipiul nostru şi cuprinderea lui în bugetul de dezvoltare pentru anul 2019.
Dacă sunteți de acord cu propunerea noastră, va rog să dați SHARE și LIKE la aceasta postare. Doar prin implicarea noastră, a tuturor, orașul nostru poate ajunge un oraș frumos. Vino alături de noi și hai să facem Satu Mare orașul pe care ni-l dorim de o viata https://www.usr.ro/inscriere/”, potrivit celor de la USR Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii