alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Conducerea UDMR Satu Mare, pregătită de alegerile locale și parlamentare din 2020, chiar dacă se anunță un an complicat

Primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, se așteaptă ca anul 2020 să fie un an mai complicat decât 2019, în care nu vor lipsi atacurile la adresa sa și a partidului pe care îl reprezintă.

”Suntem conștienți, vin alegerile, locale, parlametare și știm cu toții că vom fi țintele mai multor atacuri, nu doar din partea contracandidaților, din partea unor personaje din sectorul politic, ci și din partea unor instituții care lucrează la comandă politică”, a spus Kereskenyi, azi, la evenimentul de final de an organizat de UDMR Satu Mare.

La rândul său, Pataki Csaba, președintele organizației județene a UDMR, așteaptă ca anul viitor UDMR să obțină rezultate mai bune. 

“A fost un an plin de evenimente. Noi, dacă ne raportăm la rezultate, am obținut rezultate mult mai bune. Noi vrem să păstrăm încrederea electoratului și în 2020 vrem să avem rezultate mai bune. Asta înseamnă o muncă mai multă, să fim atenți la toți locuitorii. Colegii din parlament să fie mai aproape de cetățeni”, a spus Pataki Csaba.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii