Florin Cîțu cere anchetarea declarațiilor PSD din timpul epidemiei COVID-19

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, cere procurorului general anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă.

Ministrul liberal spune că declarațiile acestora ”au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie” în această criză sanitară din cauza epidemiei de coronavirus.

”Solicit procurorului general al republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până astăzi. Aceste declaraţii au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie!

Aș vrea să vă citesc din Codul Penal comunicarea de informații false (...), cunoscând caracterul fals al acestora (...), se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani”, a anunțat Florin Cîțu, într-o declarație de presă, susținută astăzi.

Ministrul Florin Cîțu a amintit declaraţiile făcute de conducerea PSD despre banii alocaţi pentru Sănătate, dar și despre ce susțineau cu doar un an în urmă social-democrații .

”În 2020, bugetul alocat pentru Sănătate reprezintă 5,33 la sută din PIB. Este cea mai mare sumă alocată acestui capitol din 2014 până astăzi, de la 4,82% anul trecut, 4,44% în 2018 sau 4% in 2017”, a mai afirmat Cîţu.

Ministrul Câțu a mai spus că ”declarațiile conducerii PSD de anul trecut spuneau că singura problemă din sistemul de sănătate o reprezintă calitatea umană”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii